O Ozge knbr Üye Kayıtlı Üye 23 Ocak 2020 12 5 16 29 21 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ozge knbr #1 Merhaba genetik test yaptıran varmı 2 gelişmeyen bebek kürtaj oldum bu sefer genetik test verdik 1 ay oldu.bugün. Sonuç ne zmn çıkar
Merhaba genetik test yaptıran varmı 2 gelişmeyen bebek kürtaj oldum bu sefer genetik test verdik 1 ay oldu.bugün. Sonuç ne zmn çıkar
M Minnos Hnl Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2021 377 169 53 21 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ozge knbr #2 Ozge knbr .!.: Merhaba genetik test yaptıran varmı 2 gelişmeyen bebek kürtaj oldum bu sefer genetik test verdik 1 ay oldu.bugün. Sonuç ne zmn çıkar Genişletmek için tıkla... Devlet hastanesinde yaptirdiysaniz 1,5 2ayı bulabilir demişti doktorum
Ozge knbr .!.: Merhaba genetik test yaptıran varmı 2 gelişmeyen bebek kürtaj oldum bu sefer genetik test verdik 1 ay oldu.bugün. Sonuç ne zmn çıkar Genişletmek için tıkla... Devlet hastanesinde yaptirdiysaniz 1,5 2ayı bulabilir demişti doktorum
O Ozge knbr Üye Kayıtlı Üye 23 Ocak 2020 12 5 16 29 21 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ozge knbr #3 Minnos Hnl .!.: Devlet hastanesinde yaptirdiysaniz 1,5 2ayı bulabilir demişti doktorum Genişletmek için tıkla... Evet ankara gata da yaptirdim
Minnos Hnl .!.: Devlet hastanesinde yaptirdiysaniz 1,5 2ayı bulabilir demişti doktorum Genişletmek için tıkla... Evet ankara gata da yaptirdim
M Minnos Hnl Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2021 377 169 53 21 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ozge knbr #4 Ozge knbr .!.: Evet ankara gata da yaptirdim Genişletmek için tıkla... Umarım güzel sonuçlar alırız ben de sonuç bekliyorum
Ozge knbr .!.: Evet ankara gata da yaptirdim Genişletmek için tıkla... Umarım güzel sonuçlar alırız ben de sonuç bekliyorum
E Elifkskl Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2019 2.178 978 123 21 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ozge knbr #5 Ozge knbr .!.: Merhaba genetik test yaptıran varmı 2 gelişmeyen bebek kürtaj oldum bu sefer genetik test verdik 1 ay oldu.bugün. Sonuç ne zmn çıkar Genişletmek için tıkla... Benim 1 buçuk ay da çıkmıştı
Ozge knbr .!.: Merhaba genetik test yaptıran varmı 2 gelişmeyen bebek kürtaj oldum bu sefer genetik test verdik 1 ay oldu.bugün. Sonuç ne zmn çıkar Genişletmek için tıkla... Benim 1 buçuk ay da çıkmıştı
Gunes070920 Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2021 44 29 3 27 22 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ozge knbr #6 Ozge knbr .!.: Merhaba genetik test yaptıran varmı 2 gelişmeyen bebek kürtaj oldum bu sefer genetik test verdik 1 ay oldu.bugün. Sonuç ne zmn çıkar Genişletmek için tıkla... merhaba canım ben kalbı duran bebegımı dogum yaptıktan sonra devlet hastanesınde yaptırdım26 günde çıktı.
Ozge knbr .!.: Merhaba genetik test yaptıran varmı 2 gelişmeyen bebek kürtaj oldum bu sefer genetik test verdik 1 ay oldu.bugün. Sonuç ne zmn çıkar Genişletmek için tıkla... merhaba canım ben kalbı duran bebegımı dogum yaptıktan sonra devlet hastanesınde yaptırdım26 günde çıktı.