ben de bi boş gebelik geçirdim. doktor 2. kez tekrarlarsa yaptırıcam dedi.
aslında benim de çok merak ettiğim bi konu bu.
Ben şimdi hamilelikten önce genetik test yaptırmak istiyorum.daha önce bebek karnımda öldüğü için önlem almak istiyorum.bu konuda bilgisi olan varmı acaba?
Ben şimdi hamilelikten önce genetik test yaptırmak istiyorum.daha önce bebek karnımda öldüğü için önlem almak istiyorum.bu konuda bilgisi olan varmı acaba?
malesef canım ya yapmadılar.bugün doktora gittim genetik test stediğimi söyedim.2 düşükten sonra yapıyoruz dedi.gerek duymadıben 3 düşük yaptım 2 düşükten sonra doktor genetik test istedi yaptık ve bende kan pıhtılaşması sorunu çıktı bence yptır benim bir akrabamında karnında öldü bebeğive onda da kan pıhtılaşması çıktı ne olur ne olmaz sen bir yaptır istersen
arkadaslar bencede ilk düsükte gerekmiyo bence dr bile normal görüyo ilk düsükleri
malesef canım ya yapmadılar.bugün doktora gittim genetik test stediğimi söyedim.2 düşükten sonra yapıyoruz dedi.gerek duymadı
Bence bir düşük yasayan yaptirmali bu testi. Ben bir kimyasal gebelik yasadim bir tanede kurtaj yasadim kalp atisi yoktu. 3. De hamile kaldigimda 6 aylik olunca doktor degistirmek zorunda kalmistim ki iyikide kalmisim ki kan pihtilasmasi oldugunu ogrendim genetik testle belki sonra kaybedicektim bebegimi. Gerekirse doktor istemeden gidin yaptirin tabi bir dusuk yasayanlar ikinciyi bekleme riskini almayin bence...
bende öyle diyodum ama yapmadılar.iki doktora göründüm ikiside karşı çıktı.hayırlısı artık.allahım hayırlısıyla hamile kalmayı sağlıklı kucağımıza almayı nasip eder inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?