Genetik test yaptıran varmı arkadaşlar

NLN89

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
32
0
16
Hatay
Ben şimdi hamilelikten önce genetik test yaptırmak istiyorum.daha önce bebek karnımda öldüğü için önlem almak istiyorum.bu konuda bilgisi olan varmı acaba?

ben de bi boş gebelik geçirdim. doktor 2. kez tekrarlarsa yaptırıcam dedi.
aslında benim de çok merak ettiğim bi konu bu.

Ben şimdi hamilelikten önce genetik test yaptırmak istiyorum.daha önce bebek karnımda öldüğü için önlem almak istiyorum.bu konuda bilgisi olan varmı acaba?

bende 3 bebek kaybim oldugunda yaptirmistim...kadin dogumcum kesinlikle sizde yok bi sorun dedi ama ben emin olmak icin yaptirmistim..dedigi gibide bi sorun cikmadi esimde ve bende sükürler olsun

Son düzenleme:
arkadaslar bencede ilk düsükte gerekmiyo bence dr bile normal görüyo ilk düsükleri

ben 3 düşük yaptım 2 düşükten sonra doktor genetik test istedi yaptık ve bende kan pıhtılaşması sorunu çıktı bence yptır benim bir akrabamında karnında öldü bebeğive onda da kan pıhtılaşması çıktı ne olur ne olmaz sen bir yaptır istersen

malesef canım ya yapmadılar.bugün doktora gittim genetik test stediğimi söyedim.2 düşükten sonra yapıyoruz dedi.gerek duymadı

Bence bir düşük yasayan yaptirmali bu testi. Ben bir kimyasal gebelik yasadim bir tanede kurtaj yasadim kalp atisi yoktu. 3. De hamile kaldigimda 6 aylik olunca doktor degistirmek zorunda kalmistim ki iyikide kalmisim ki kan pihtilasmasi oldugunu ogrendim genetik testle belki sonra kaybedicektim bebegimi. Gerekirse doktor istemeden gidin yaptirin tabi bir dusuk yasayanlar ikinciyi bekleme riskini almayin bence...

bende öyle diyodum ama yapmadılar.iki doktora göründüm ikiside karşı çıktı.hayırlısı artık.allahım hayırlısıyla hamile kalmayı sağlıklı kucağımıza almayı nasip eder inş.

ayy arkadaslar kusura bakmayin ben genetik test deyince kromozom dna testini anlamistim....doru ya kan pihtilasmasida genetige giriyo..evet bendede kan pihtilasmasi cikti...

bende öyle diyodum ama yapmadılar.iki doktora göründüm ikiside karşı çıktı.hayırlısı artık.allahım hayırlısıyla hamile kalmayı sağlıklı kucağımıza almayı nasip eder inş.

canim benim aslinda yaptirabilirsin ..kan pihtilasmasi topigindeki kizlardan duymustum...cogunun 1 yada 2 düsügü vardi dr 3 olmayinca yaptiramazsin demis...kizlarda üniversite hastanesine gidip mecburen yalan söyleyip 3 düsügüm var demisler ve testlerini bedava yaptirmislardi...napalim mecbur kalinca yalan bile söyleniyo 3 düsügü kimse beklemek istemez doktorlarin umrundami bizim psikolojimiz ve cektigimiz acilarsende öyle yaptirabilirsin....en azindan bi daha hamile kalmadan insalalh yoktur ama varsada önlemini alirsin igne ne kulanir bebegini kaybetmezsin...

Son düzenleme:

bende 2 kez düşük bide kürtaj olmak zorunda kaldım ondan sonra bu testlere basladık kandan yapılıyor zor birşeyi yok

merhaba canım.ben 2 hamilelik yaşadım ve iki hamileliğimde devam edemedi.ben ilk düşükten sonra marmara ünv.hastanesine gittim ve genetik testleri yaptırdım.ama yalan söyledim çünkü tek düşük olunca testleri yapmıyorlar.genetik testlerim temiz çıktı ve ben 2.kez hamile kaldım.kürtajdan sonra korunma süresi bitince tedbir amaçlı bebe aspirini+folik asit kullandım.ve keseyi görünce kan sulandırıcı iğne oldum. ama tüm bu tedbirlere rağmen maalesef bu hamileliğimde devam etmedi.bebeğin kalbi durdu.ayrıca bebekten alınan parça genetik tanı için laboratuvara gönderildi.bu sefer bebekte kromozom fazlalığı çıktı.ben ve eşim kromozom testlerimizi yaptırdık.ayrıca ben trombofoli paneli testinide tekrar yaptırdım.çok şükür testler temiz çıktı.şimdi şubatta korunma süremiz bitiyor.doktor bu sefer hamile kaldığımı öğrendiğim an kan sulandırıcı iğne yapacaksın dedi.tüm testlerim temiz çıkmasına rağmen tedbir amaçlı olarak şu an coraspin+folik asit içiyorum.Benden sana nacizane bi öneri canım.git bi üniversite veya araştırma hastanesine.3 düşüm oldu de.düşükler doktora gitmeden oldu diyede ekle.tüm testlerini yaptır.sonuçta tedir senden takdir Allah tan.Allah ım hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…