Gebeliğe Hazırlık Genetik test sonucuma bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pawlover

Dengesizim ben deli biri 👾
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2018
11.554
37.588
548
İstanbul
selam kızlar, bu mutasyon dedikleri sıkıntılı bişey mi ki acaba randevum da ayın 10unda meraklandım :)

Eklentiler

• 992E2FDE-4B35-4862-B501-6A9AF2F2BC0F.jpeg
    992E2FDE-4B35-4862-B501-6A9AF2F2BC0F.jpeg
    72,4 KB · Görüntüleme: 125
Dusuk riskiyle ilgili bi test mi bu ?
Uzman degilim ama sanirim bu durumda olanlar igne kullaniyordu hamilelikte.
Daha iyi bilen arkadaslar cikacaktir.

Merhaba canim ben de 2dusuk yaşadım bana da bu testten yapıldı ama ben de sadece mhft c677 heterozigot çıktı ben de ayni senin durumdayım su an sonuçları aldım ama doktora gosteremedim henüz

Yanlış hatırlamıyor isem heterozigot olduğunda taşıyıcı oluyorsun
Homozigot olsaydı genetik derdik ve bu daha zor bir durum
Bu durumlarda nöral tüp defekti riski var galiba
Hamilelik boyunca iğne vuruluyorsunuz
Bazı doktorlar gebelik düşünmeden iki ay önce falan başlatıyor kimisi kalp atışı duyulduktan sonra
Uzun zamandır uzağım bu konulara umarım yanlış bilgi vermemişimdir
Geçmiş olsun hayırlı zamanda sağlıklı bir gebelik geçirir yavrunuzu kucağınıza alırsınız inşallah

Yanlış hatırlamıyor isem heterozigot olduğunda taşıyıcı oluyorsun
Homozigot olsaydı genetik derdik ve bu daha zor bir durum
Bu durumlarda nöral tüp defekti riski var galiba
Hamilelik boyunca iğne vuruluyorsunuz
Bazı doktorlar gebelik düşünmeden iki ay önce falan başlatıyor kimisi kalp atışı duyulduktan sonra
Uzun zamandır uzağım bu konulara umarım yanlış bilgi vermemişimdir
Geçmiş olsun hayırlı zamanda sağlıklı bir gebelik geçirir yavrunuzu kucağınıza alırsınız inşallah
Çok teşekkür ederim amin tüm isteyenlerin kucakları dolar hemencik inşallah

Merhaba canim ben de 2dusuk yaşadım bana da bu testten yapıldı ama ben de sadece mhft c677 heterozigot çıktı ben de ayni senin durumdayım su an sonuçları aldım ama doktora gosteremedim henüz
Ne kadar süredir istiyosun canım? İnşallah hayırlısıyla alırız evlatlarımızı kucağımıza. Ben 10unda gösterebilcem doktora sen ne zaman gösterceksin?

Ne kadar süredir istiyosun canım? İnşallah hayırlısıyla alırız evlatlarımızı kucağımıza. Ben 10unda gösterebilcem doktora sen ne zaman gösterceksin?
Benim ikinci gebeligim subat ayinda kalp atışı durması sonucu kürtaj oldum canim. İki aydır da korunmayiz . ben de 9una randevu almıştım ama pazartesi günü gideceğim doktor oradaysa göstereceği.

Back