Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan pıhtılaşmasına eğilimim varmışCanım sonuç ne çıktı
Çok geçmiş olsun tekrardan hamile kalabildün mi sağlıklı bir şekildeKan pıhtılaşmasına eğilimim varmış
Tek düşükte mi yaptılar bunu benim de kalbi durdu 8. Haftada ama ilk kayıp diye yapmıyor devlet üç kayıp bekliyor saçma sapan. Çok arttı bu pıhtılaşma mevzusu muhtemelen kan sulandırıcı kullanacaksınız bi sonraki gebelikteKimyasal düşük yaptığım için genetik test yaptırdım bu sonuçtan anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
2 oldu benim o yüzden baktılar evet göbekten 9 ay kan sulandırıcı iğne vuracaklarTek düşükte mi yaptılar bunu benim de kalbi durdu 8. Haftada ama ilk kayıp diye yapmıyor devlet üç kayıp bekliyor saçma sapan. Çok arttı bu pıhtılaşma mevzusu muhtemelen kan sulandırıcı kullanacaksınız bi sonraki gebelikte
Yok daha yeni düşük yaptım geçen ayÇok geçmiş olsun tekrardan hamile kalabildün mi sağlıklı bir şekilde
Yok daha yeni düşük yaptım geçen a
Hayırlısı olsun inşallah genetikte işte çıkar varsa bi sorunAnladım allah sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah yoruyor bu süreç bende daha sonuçları bekliyorum ama hemotolojiye gittiğimde kanımda bir sorun çıkmadı bakalım ne çıkacak bende de allah yardım etsin insanda psikoloji kalmıyor gerçekten.
Ne kadar sürede çıktı sonuçlarinizKimyasal düşük yaptığım için genetik test yaptırdım bu sonuçtan anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
3 hafta falanNe kadar sürede çıktı sonuçlariniz
Merhaba doktor ne dedi acaba?Kimyasal düşük yaptığım için genetik test yaptırdım bu sonuçtan anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Evet göbekten iğne olucak dedi tekrar hamilelikteMerhaba doktor ne dedi acaba?
Kan sulandırıcı verdi mi?
Benim sonuclarimda dört tane heterozigot var benim de 4 düşüğüm var. Şuanda hamileyim sonuçlari yeni aldık.
Geçmiş olsun biz de iğne başladık göbekten, sonuçları hemen ertesi gün gösterdik kadın doğuma. Hamilelik de olunca hemen iğne başladı. Ama ben 6+5 olmuştum geç mi oldu diye endişeleniyorum çünkü ultrasonda üç gün gerideymis 6+2 demişti bir daha da gidemedik doktor izne çıkmış iptal oldu randevu. Cuma başka doktora gidicez ama endişeleniyorum acaba bebeğin kalp atışı var mı diye. Geçen defa duyulmadı ama atıyor dedi doktor görebilmis ultrasonda. Siz hemen adet gününde randevu alıp gidin bence kanda gebelik çıkarsa hemen başlayın. İğne zor değilmiş sadece benim gibi canınız tatliysa eşiniz vurursa daha kolay olur. Bir de doktor hemen yazmazsa eczaneden parayla alınıyor bilginiz olsun biz bilmiyorduk sonuçları bekledik belki de geç kaldık inşallah öyle değildirEvet göbekten iğne olucak dedi tekrar hamilelikte
Hergün mü vuruluyo iğne bide göbek şart mıGeçmiş olsun biz de iğne başladık göbekten, sonuçları hemen ertesi gün gösterdik kadın doğuma. Hamilelik de olunca hemen iğne başladı. Ama ben 6+5 olmuştum geç mi oldu diye endişeleniyorum çünkü ultrasonda üç gün gerideymis 6+2 demişti bir daha da gidemedik doktor izne çıkmış iptal oldu randevu. Cuma başka doktora gidicez ama endişeleniyorum acaba bebeğin kalp atışı var mı diye. Geçen defa duyulmadı ama atıyor dedi doktor görebilmis ultrasonda. Siz hemen adet gününde randevu alıp gidin bence kanda gebelik çıkarsa hemen başlayın. İğne zor değilmiş sadece benim gibi canınız tatliysa eşiniz vurursa daha kolay olur. Bir de doktor hemen yazmazsa eczaneden parayla alınıyor bilginiz olsun biz bilmiyorduk sonuçları bekledik belki de geç kaldık inşallah öyle değildir
Kan sulandırıcı bacaktan da vurulabilir ben sezeryan sonrası bacağımdan kendi kendime vurdum.Hergün mü vuruluyo iğne bide göbek şart mı
Her gün vuruluyor günde kaç defa ve kaç mg olduğunu doktor söylüyor. Göbek şart değil kol bacak da olur ama kaslara denk gelmesin yağlı bir bölge olması gerekiyor. Ben günde 1 defa 4000lik oksapar kullanıyorum doktor öyle dedi. 4 tane heterozigot çıkmıştı pıhtılaşma testindeHergün mü vuruluyo iğne bide göbek şart mı
Bacakta nasıl vuruyorsunuz tekniği var mı ben korkuyorum bacakta kaslara denk gelir diyeKan sulandırıcı bacaktan da vurulabilir ben sezeryan sonrası bacağımdan kendi kendime vurdum.