Anladim yani kesin pihtilasma var Tesekkur ederimPai testinin heterozigot olması mthfr testinizin homozigot olmasından daha önemli. Doktorunuz büyük ihtimalle gebelik başladığı andan itibaren kan sulandırıcı önerecektir, umarım sağlıkla çocuk sahibi olursunuz
Merhaba benimde 3tane düşüğüm oldu sonuncu daha yeni düştü ne zaman genetik testi yaptırabilir adetimi beklemem gerekli mi?Merhaba 4 dusuk sonrasi genetik test yaptirdik benim genetik kodlar normal
Esimin ki yeni cikti sonucu Pazartesi alicaz insallah.
Bu da benim kan pihtilasmasi testim sizce sonuc nasil bilen varsa yazar mi
Bide rahim filmi cektirmelimiyim sizce gerek varmi ben kendiligimden gebe kaliyorum adettim de duzenli sukur simdiye kadar tek sorun 5 6 haftalikken dusuyor sadece 1 tanesinde kese gozuktu oda kanama var dedi ve hemen dustu ztn
Genetik testi herzaman yaptirabilir siniz universite hastanelerinde 2,3 ayda cikiyor ama ucreti cok az pahali bir test devlet öduyor universitede bir prof kadin dogumcuya gidip durumunuzu anlatirsaniz yonlendirir.ozel labaratuvarlarda yapiyor ama ucreti yuksek bir testmis.biz hem kromozon testi hem pihtilasma yaptirdik pihtilasma sadece kadina yapiliyor kromozon testi hem anne hem babaya umarim yardimci olmusumdurMerhaba benimde 3tane düşüğüm oldu sonuncu daha yeni düştü ne zaman genetik testi yaptırabilir adetimi beklemem gerekli mi?
Siz de kan pihtilasmasi mi cikti ? Bisey sorcamGenetik testi herzaman yaptirabilir siniz universite hastanelerinde 2,3 ayda cikiyor ama ucreti cok az pahali bir test devlet öduyor universitede bir prof kadin dogumcuya gidip durumunuzu anlatirsaniz yonlendirir.ozel labaratuvarlarda yapiyor ama ucreti yuksek bir testmis.biz hem kromozon testi hem pihtilasma yaptirdik pihtilasma sadece kadina yapiliyor kromozon testi hem anne hem babaya umarim yardimci olmusumdur
Evet c677 homozigot.asilamadan 12 gün sonra beta hcg 6000 lerdeyken oksapar 4binlik,coraspine 100mg 1 ay once başladım.Siz de kan pihtilasmasi mi cikti ? Bisey sorcam
Gebeligi ne zaman ogrnediniz ve igneye ne zaman basladiniz benim adetime 4 gun kaldi gebelik testi yapcam yarin pozitif cikarmi bilmem ama ona gore doktor bana hemen gel dedi pozitif olunca
Evet c677 homozigot.asilamadan 12 gün sonra beta hcg 6000 lerdeyken oksapar 4binlik,coraspine 100mg 1 ay once başladım.
Genetik test icin adette gerek yok esinle beraber kan veriyorsunuz sizde 2 ornek aliyolar biri kromozom biri pihtilasma var mi diyeMerhaba benimde 3tane düşüğüm oldu sonuncu daha yeni düştü ne zaman genetik testi yaptırabilir adetimi beklemem gerekli mi?
Insallah canim gebesindirEki Görüntüle 3117736
Merhaba az once test yaptim adetime 3 gun var silik bi cizgi cikti kan vercem bugun sonuc yarin cikiyor insallah bu defa tutar esime gosterdim silik diye heycanlanma fln dedi bide 4 dusuk sonrasi sevinemiyoruz bile artik yine ayni olcak dusuncesiyle bana dua edin hamilelerin duasi kabul olur belki hem heycanli hem de endiseliyim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?