Genetik test kan pihtilasmasi

merviskvk

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2021
176
63
32
Merhaba 4 dusuk sonrasi genetik test yaptirdik benim genetik kodlar normal
Esimin ki yeni cikti sonucu Pazartesi alicaz insallah.
Bu da benim kan pihtilasmasi testim sizce sonuc nasil bilen varsa yazar mi

Bide rahim filmi cektirmelimiyim sizce gerek varmi ben kendiligimden gebe kaliyorum adettim de duzenli sukur simdiye kadar tek sorun 5 6 haftalikken dusuyor sadece 1 tanesinde kese gozuktu oda kanama var dedi ve hemen dustu ztn

Eklentiler

• 7ECC5A4A-ACC2-47C7-98C8-E212DB55F2E2.jpeg
    7ECC5A4A-ACC2-47C7-98C8-E212DB55F2E2.jpeg
    117,6 KB · Görüntüleme: 479
Selam öncelikle geçmiş olsun inşallah Sağ salim bir bebek sahibi olursunuz. bizimde 3 kere düşük oldu biz ikincide genetikden geçtik eşimle benim kanlarımız uyuşmuyordu o yuzden eşimden kan alıp benim sırtıma igne olarak ayda birkere yaptılar sonra hamile kaldım bu seferde çocuk öldü tekrar gittim aynı şeyi yaptılar Ve başka ginekolog da kan pıhtalaşmam var diye kleksan yazdı hergün birtane yapıyorum karnıma İnşallah bu sefer iyi olur. Hangi doktorda verdiyseniz kanı yine bir görüşme ayarlayın o cevaplarını size vermek zorunda yada baçka doktorda bulabilirsiniz biz genelde Online randevu alıyoruz Test cevapları için

As Tesekkur ederim kan uyusmazligi testi evlenirken yaptirmistik sorun yoktu onda sadece bu testi yeni yaptirdik pazartesi sonucu alcaz bunlari once verdi ama esimin ki cikmadigi icin bisey demedi

Pai testinin heterozigot olması mthfr testinizin homozigot olmasından daha önemli. Doktorunuz büyük ihtimalle gebelik başladığı andan itibaren kan sulandırıcı önerecektir, umarım sağlıkla çocuk sahibi olursunuz

Merhaba 4 dusuk sonrasi genetik test yaptirdik benim genetik kodlar normal
Esimin ki yeni cikti sonucu Pazartesi alicaz insallah.
Bu da benim kan pihtilasmasi testim sizce sonuc nasil bilen varsa yazar mi

Bide rahim filmi cektirmelimiyim sizce gerek varmi ben kendiligimden gebe kaliyorum adettim de duzenli sukur simdiye kadar tek sorun 5 6 haftalikken dusuyor sadece 1 tanesinde kese gozuktu oda kanama var dedi ve hemen dustu ztn
Merhaba benimde 3tane düşüğüm oldu sonuncu daha yeni düştü ne zaman genetik testi yaptırabilir adetimi beklemem gerekli mi?

Merhaba benimde 3tane düşüğüm oldu sonuncu daha yeni düştü ne zaman genetik testi yaptırabilir adetimi beklemem gerekli mi?
Genetik testi herzaman yaptirabilir siniz universite hastanelerinde 2,3 ayda cikiyor ama ucreti cok az pahali bir test devlet öduyor universitede bir prof kadin dogumcuya gidip durumunuzu anlatirsaniz yonlendirir.ozel labaratuvarlarda yapiyor ama ucreti yuksek bir testmis.biz hem kromozon testi hem pihtilasma yaptirdik pihtilasma sadece kadina yapiliyor kromozon testi hem anne hem babaya umarim yardimci olmusumdur🙂

Genetik testi herzaman yaptirabilir siniz universite hastanelerinde 2,3 ayda cikiyor ama ucreti cok az pahali bir test devlet öduyor universitede bir prof kadin dogumcuya gidip durumunuzu anlatirsaniz yonlendirir.ozel labaratuvarlarda yapiyor ama ucreti yuksek bir testmis.biz hem kromozon testi hem pihtilasma yaptirdik pihtilasma sadece kadina yapiliyor kromozon testi hem anne hem babaya umarim yardimci olmusumdur🙂
Siz de kan pihtilasmasi mi cikti ? Bisey sorcam
Gebeligi ne zaman ogrnediniz ve igneye ne zaman basladiniz benim adetime 4 gun kaldi gebelik testi yapcam yarin pozitif cikarmi bilmem ama ona gore doktor bana hemen gel dedi pozitif olunca

Siz de kan pihtilasmasi mi cikti ? Bisey sorcam
Gebeligi ne zaman ogrnediniz ve igneye ne zaman basladiniz benim adetime 4 gun kaldi gebelik testi yapcam yarin pozitif cikarmi bilmem ama ona gore doktor bana hemen gel dedi pozitif olunca
Evet c677 homozigot.asilamadan 12 gün sonra beta hcg 6000 lerdeyken oksapar 4binlik,coraspine 100mg 1 ay once başladım.

Evet c677 homozigot.asilamadan 12 gün sonra beta hcg 6000 lerdeyken oksapar 4binlik,coraspine 100mg 1 ay once başladım.
E4012B41-C30A-4F4A-90E2-91B33C4DA6DF.jpeg

Merhaba az once test yaptim adetime 3 gun var silik bi cizgi cikti kan vercem bugun sonuc yarin cikiyor insallah bu defa tutar esime gosterdim silik diye heycanlanma fln dedi bide 4 dusuk sonrasi sevinemiyoruz bile artik yine ayni olcak dusuncesiyle bana dua edin hamilelerin duasi kabul olur belki hem heycanli hem de endiseliyim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

Eki Görüntüle 3117736
Merhaba az once test yaptim adetime 3 gun var silik bi cizgi cikti kan vercem bugun sonuc yarin cikiyor insallah bu defa tutar esime gosterdim silik diye heycanlanma fln dedi bide 4 dusuk sonrasi sevinemiyoruz bile artik yine ayni olcak dusuncesiyle bana dua edin hamilelerin duasi kabul olur belki hem heycanli hem de endiseliyim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Insallah canim gebesindir 🤲 benimde böyle cikmistı.kanama yoksa 10.haftaya ulastinmi sorun olmaz insallah

X