Genetik tanılı tüp bebek yaptıran varmı?

Smnrckr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2024
9
1
27
Kromozomlarımda sorun çıktı ve genetik tanılı tüp bebek yaptırmam gerekiyo hangi hastanede ne kadara yapıyolar bilgisi olan söyleyebilir mi?

Merhaba ben de genetik tanı yaptırmıştım Ankara Genartta yaptırdım geçen sene embriyo başına 250 dolar vermiştim. Bu sene sanırım 350,00 dolar olmuş ama tam emin değilim

Merhaba ben de genetik tanı yaptırmıştım Ankara Genartta yaptırdım geçen sene embriyo başına 250 dolar vermiştim. Bu sene sanırım 350,00 dolar olmuş ama tam emin değilim
Tüp bebek fiyatı ne kadardı ankara Bilkent'te ne kadara yapıyolar biliyo musunuz?

Tüp bebek fiyatı ne kadardı ankara Bilkent'te ne kadara yapıyolar biliyo musunuz?
Devleti bilmiyorum ben özel bir doktorun muayenehanesinde tüp bebek sürecimi yürüttüm ama 150 binden fazla gitmiştir. Bir yerden sonra saymayı bıraktım. Ama şükür ki tuttu

Kromozomlarımda sorun çıktı ve genetik tanılı tüp bebek yaptırmam gerekiyo hangi hastanede ne kadara yapıyolar bilgisi olan söyleyebilir mi?
Merhaba. Birkaç ay önce bahçelide genetik test yaptırdık. Embriyo başına 325 Euro ödedik. 8 adet gönderdik 4ü testi geçti. Birini transfer ettik ve tuttu çok şükür.

Amin inşallah🤲çok teşekkür ederim. Saglıklı diğer emriyoları dondurdunuz mu peki oluyomu öyle

Ankarada genlab a gonderilmisti 3 tane, embriyo basina 225 dolar odemistik, 1 i saglikli geldi ve suan yanimda uyuyor, 8 aylik 🌸

Çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallah ❤️ son transferim genetik test ile 160 bin civarı tuttu. Teste giden embriyo sayısı maliyeti yükseltti.
Teste giden embriyoların kalitesi neydi ve kaçıncı gündü? Benim de gidenler var ve bekliyorum hala. Bu arada hayırlı olsun gözünüz aydın darısı başıma 😊💚

X