Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki tüp bebek maliyeti ne kadardı.Şişli memorialde yaptırdım 295 dolardı şuan 305 dolar dediler
Tüp bebek fiyatı ne kadardı ankara Bilkent'te ne kadara yapıyolar biliyo musunuz?Merhaba ben de genetik tanı yaptırmıştım Ankara Genartta yaptırdım geçen sene embriyo başına 250 dolar vermiştim. Bu sene sanırım 350,00 dolar olmuş ama tam emin değilim
Peki kaçtane saglıklı embriyonuz geldiMerhaba ben iki defa yaptırdım en son Ocak ayında embriyo başına 10.000 TL Ödemiştim
Maslak Acıbadem Hastanesi’ne yaptım ben de ilk denemede hiç gelmedi ikinci denemede 5 tane embriyo‘dan 2 tane geldiPeki kaçtane saglıklı embriyonuz geldi
Devleti bilmiyorum ben özel bir doktorun muayenehanesinde tüp bebek sürecimi yürüttüm ama 150 binden fazla gitmiştir. Bir yerden sonra saymayı bıraktım. Ama şükür ki tuttuTüp bebek fiyatı ne kadardı ankara Bilkent'te ne kadara yapıyolar biliyo musunuz?
68 bindi önceden çıkarılmış raporunuz varsa 52 bine düşüyordu fiyat güncellenmiş olabilir ama 2 ay oluyor ben tedavi olaliPeki tüp bebek maliyeti ne kadardı.
Merhaba. Birkaç ay önce bahçelide genetik test yaptırdık. Embriyo başına 325 Euro ödedik. 8 adet gönderdik 4ü testi geçti. Birini transfer ettik ve tuttu çok şükür.Kromozomlarımda sorun çıktı ve genetik tanılı tüp bebek yaptırmam gerekiyo hangi hastanede ne kadara yapıyolar bilgisi olan söyleyebilir mi?
Çok sevindim Allah inşallah banada nasip eder. Toplam maliyeti ne kadar oldu acaba sizeMerhaba. Birkaç ay önce bahçelide genetik test yaptırdık. Embriyo başına 325 Euro ödedik. 8 adet gönderdik 4ü testi geçti. Birini transfer ettik ve tuttu çok şükür.
merhaba kaç embriyonuz normal geldiŞişli memorialde yaptırdım 295 dolardı şuan 305 dolar dediler
Tesekkürederim68 bindi önceden çıkarılmış raporunuz varsa 52 bine düşüyordu fiyat güncellenmiş olabilir ama 2 ay oluyor ben tedavi olali
Çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallah son transferim genetik test ile 160 bin civarı tuttu. Teste giden embriyo sayısı maliyeti yükseltti.Çok sevindim Allah inşallah banada nasip eder. Toplam maliyeti ne kadar oldu acaba size
Merhaba 4 sağlıklı 1 mozaik geldi 5 gönderdimmerhaba kaç embriyonuz normal geldi
Allah bağışlasın yaşınız kaçtı yaştan dolayı mı pgt istendiAnkarada genlab a gonderilmisti 3 tane, embriyo basina 225 dolar odemistik, 1 i saglikli geldi ve suan yanimda uyuyor, 8 aylik
Teste giden embriyoların kalitesi neydi ve kaçıncı gündü? Benim de gidenler var ve bekliyorum hala. Bu arada hayırlı olsun gözünüz aydın darısı başımaÇok teşekkür ederim darısı başınıza inşallah son transferim genetik test ile 160 bin civarı tuttu. Teste giden embriyo sayısı maliyeti yükseltti.