Genetik sonucuma bakarmısınız

Balim25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
444
466
53
26
Mrba kızlar tekrarlayan düşüklerim (8.hafta içinde kalp durması) var ve genetiğe gittim ama doktor düşüklerim için bir sebep yok diyo protein c ve s düşük ama normal diyo hamile kaldıktan sonra gidişata bakacağız diyo sonucuma baksanız anlayanlar yazabilirmi lütfen

Eklentiler

• IMG_20211119_235001.jpg
    96,5 KB · Görüntüleme: 67
bende de faktor V ve mtfr1298 pıhtılaşma sorunu vardı hamile kalınca doğuma kadar kan sulandırıcı iğne kullandım birde folik asit ve b12 vitaminini kullandırdı 6 aya kadar doktor ..daha öncesinde düşüklerim yok tüp bebek için genetik yaptığımızda öğrenmiştim önlem alınmış oldu allaha şükür sağlıkla kucağıma aldım

Balım şimdi bende pıhtılaşma mı var. Doktor hamile kalınca iğne kullanmana gerek yok dedi diğer doktor ise kullanacaksın demişti bilmiyorum kafam çok karışık Maşallah Rabbim evladını sana bağışlasın

hemotoloji bölümüne yada yüksek gebelik riskine bakan doktorlara gidin mutlaka kan sulandırıcı önerecektir.

hemotoloji bölümüne yada yüksek gebelik riskine bakan doktorlara gidin mutlaka kan sulandırıcı önerecektir.
K.Doğum Hemotolojiye yönlendirdi oda bişe yok dedi proteine tekrar bakalım bişe çıkmazsa kan sulandırıcıya felan da gerek yok dedi

K.Doğum Hemotolojiye yönlendirdi oda bişe yok dedi proteine tekrar bakalım bişe çıkmazsa kan sulandırıcıya felan da gerek yok dedi
tabiki doktorlar daha iyi bilir ama ben yinede önlem amaçlı kullanılmasını tavsiye eden doktorlarla aynı düşüncedeyim..senin için hayırlısı olsun inşalah

tabiki doktorlar daha iyi bilir ama ben yinede önlem amaçlı kullanılmasını tavsiye eden doktorlarla aynı düşüncedeyim..senin için hayırlısı olsun inşalah
Ben 2.hamileliğimde doktora söyledim kan sulandırıcı iğne ve bebe aspirini kullanmam gerekiyomuş ilk düşük sonrası ebem önerdi dediğimde gerek yok diyip durdu bu defa da gerek yok dese bile direteceğim. Amin balım hepimiz için hayırlısı olur İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…