• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Genetik sonucum anlayanlar 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

duyguyigitemre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2018
1.096
936
73
31
Arkadaslar bilen bilir ikinci Kez kürtaj olmus tum bebegim genetik incelemeye gitti sonucu bugun belli oldu. Anlayanlar bakabilir mi. Normal yazıyor ama hersey normal mi doktorum henüz cevap vermedi sımdıden tesekkur ler

Eklentiler

• IMG-20200328-WA0015.jpg
    IMG-20200328-WA0015.jpg
    71,7 KB · Görüntüleme: 53
Arkadaslar bilen bilir ikinci Kez kürtaj olmus tum bebegim genetik incelemeye gitti sonucu bugun belli oldu. Anlayanlar bakabilir mi. Normal yazıyor ama hersey normal mi doktorum henüz cevap vermedi sımdıden tesekkur ler
Okuyamadım ben maalesef çok bulanık ama normal yazıyorsa bişey yoktur bence

Sıkıntı görünmüyor değerler iyi ama tabi doktor değiliz inşallah oda hayırlı haber verir 🙏🏽🙏🏽🙏🏽

Canım bende iki kez kürtaj oldum biri 8 şimdiki 12 hafltiak kalp atışı duruyor bebek genetiğe gitti 4 subatta konya meram tip ne kadsr sürede çıktı sonu senim 60 gün oldu daha çıkmadı benden ve eşimden de genetik tedt yapıldı ve pıhtılaşma bunları da yaptırdım mi canım önem li pıhtılaşma olabilir

Pıhtılasma testi mi ilk kürtajdn sonra hematoloji bölümüne yaptırdım sadece bir gende bozukluk varmıs oda düşüge engel degıl mis. İkinci kürtajım 9+5 gunlükken durmus kalbi 11 haftamda ögrendum tabi incelemeye gitti 11 subatta kürtaj oldum o gun gitti incelemeye 27 martta da sonuclarım gelmıs ankaraya gitmısti zarf ta teslim ettiler doktora gösteremedım ama. Mesajla yolladım kendi doktoruma bebekte sıkıntı yokmus dedı bundan sonrasında ne yapacağım dedım tatmin edici bir cevap vermedi zaten degstrmeyi dusunuyordm ınsallah perınatologa görünecegm. Bebegimin normal olduğuna sevindim ama bir yandan da cok üzüldm normaldi madem bizi neden bıraktı diye. Hakkımızda hayırlısı olsun sana da en kısa zamanda saglıklı bebekler nasip eder. Esımle de genetik teste gıdecektik gidemedik :(

Back