Genetik Problemi olanlar icin Tup bebek !!! (Genetik ayiklama Yontemi)

Srtgsprngs

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2019
87
23
Arkadaslar Merhabalar,

Bana yardimlariniz,tavsiyelenirniz lazim. Benim ve esimin ayni geninde hata var ve saglikli cocuk yapamiyoruz 3 tane gebelik kaybim var tekrar ayni seyleri yasamak istemiyorum.Bu yuzden genetik ayiklama yontemi ile tup bebek yapmaya karar verdik ama hangi hastane hangi doktoru tavsiye edersiniz? Bulent Tirsasi buldum ben ama ona cok pahali diyorlar fiyatlari bilmiyorum fiyatta onemli tabiki... Cok pahali derse ona gitmeyecegim..

Onerisi olan varsa ve bana yaarsa cok sevinirim. Maliyetleride cok merak ediyorum genetik ayiklaa yontemi ile tup bebek fiyatlari ne civarda acaba ?

simdiden cok tesekkurler.

Arkadaslar Merhabalar,

Bana yardimlariniz,tavsiyelenirniz lazim. Benim ve esimin ayni geninde hata var ve saglikli cocuk yapamiyoruz 3 tane gebelik kaybim var tekrar ayni seyleri yasamak istemiyorum.Bu yuzden genetik ayiklama yontemi ile tup bebek yapmaya karar verdik ama hangi hastane hangi doktoru tavsiye edersiniz? Bulent Tirsasi buldum ben ama ona cok pahali diyorlar fiyatlari bilmiyorum fiyatta onemli tabiki... Cok pahali derse ona gitmeyecegim..

Onerisi olan varsa ve bana yaarsa cok sevinirim. Maliyetleride cok merak ediyorum genetik ayiklaa yontemi ile tup bebek fiyatlari ne civarda acaba ?

Tavsiye veremem bekli ama yardımcı olabilirim ege üniversitesi hastanesine git memnun kalan çok İrenbe de memnun kalan cok

Arkadaslar Merhabalar,

Maliyetler değişiklik gösterir muhakkak görüş derim pahalı olduğunu düşünme hiçbir yerin. Bir şekilde halloluyor yeterki dr güven. Çok anlamasam da perinatologa gitsen daha iyi olur mu dersin? riskli gebelik grubuna giriyor mu bilmiyorum ama içini daha rahat tutar belli o dr ların işi özellikle bu

X