• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Genetik Dökülmeyle Baş Etme Yöntemlerim !

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

madammelisaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2018
8
5
86
29
Merhaba arkadaşlar liseden beri genetik saç dökülmesiyle mücadele ediyorum,bir çok sprey,losyon şampuan,yağ denedim şimdiye kadar fakat kimileri etkili oldu kimileri getirdiği saçları kullanmayı bırakınca tekrar döktü.Saçları içten beslememiz gerektiğine inanoyorum şöyleki.
-Yarın ilk iş dr gidip hormon,östrojen testesteron tsh t4 ve t3 hormonlarımıza baktırmak.
-b12 d vitamini çinko ve ferritin en az 70 olmalı omega 3 değerlerimize baktırıp dökülmemenin sebebini öğrenmek
-Dermastamp ve ya dermaroller kullanmak imkan yoksa elle en az 15 dk masaj yaparak kan dolaşımını hızlandırmak.
-Saçların temiz ve bakımlı olması,ben şampuan olarak eczanelerde satılan Fransız bir dermakozmetik markası kullanıyorum.
-Özellikle kabak çekirdeği,nane,yeşil çay ve kahve tüketmek östrojen içeren yiyecekler yemek.
-Stres yapmamak ve inanmak arkadaşlar biz her halimizle güzeliz :)
-Düzenli olarak kestirmek ve ısı kullanmamak.
Ben 6 ayda bir kan değerlerini sıkı sıkı takip ediyorum arada biotin ve multipleks saç tabletleri ile destekliyorum tedavimde çinko ve Demir’in faydasını çok gördüm.Deneyimlerimi tekrar paylaşacağım.

Back