Canim basin sagolsun bende lutfu kirdara gittim eylem hanim var ilgili bi bayan onami randevu aldin
Canim kan verdim 1 ay sonra aldim sonucuteşekkür ederim cnm, evet cnm ona aldım. inşallah temiz çıkarda biraz rahatlarım. sen gittin mi daha önce? hemen kan verip teste gönderebiliyormuyuz? yoksa bir prosedürü varmı?
Marmaea eğitim e gittim oda nisan sonuna vrrdu lutfi kirdarda randevu aldim gittim hemenBİZDE YAPTIRDIK KROMOZOM ANALİZİ KENDİ DOKTORUM BANA KAN PIHTILASMASI İLE İLGİLİ GENETİK TESTLER VERMİŞTİ GENETİKTEKİ DOKTOR KROMOZOM ANALİZİ DE İSTEDİ. PAZARTESİ SONUÇLAR CIKACAK İNŞALLAH. BENDE MARMARA EGİTİM ARASTIRMAYA GİDİYORUM. MARMARA NIN GENETİK BÖLÜMÜ DE İYİ İLGİLİLER. HAKKIMIZDA HAYIRLISI 1 AY NASIL GECECEK DİYORDUM NASIL BEKLİCEZ DİYORDUM ÇOK ŞUKUR GECTİ.
kizlar kan gondererek genetik araştırma merkezinden sonuc alan var mi ben erzincandayim bursaya göndereceğim ama kaN pıhtılaşmaz miMarmaea eğitim e gittim oda nisan sonuna vrrdu lutfi kirdarda randevu aldim gittim hemen
Canim kan verdim 1 ay sonra aldim sonucu
Marmaea eğitim e gittim oda nisan sonuna vrrdu lutfi kirdarda randevu aldim gittim hemen
Canim hic bilmiorm ama bir bildikleri vardir elbetkizlar kan gondererek genetik araştırma merkezinden sonuc alan var mi ben erzincandayim bursaya göndereceğim ama kaN pıhtılaşmaz mi
Şükür temiz cikti kendi dogum drtemiz mi sonuçların? bebeğini neden kaybetmiştin sen?
canım çok sevindim hadi gözün aydın hamilelikte pıhtılaşma için coraspün sonrada clexan veriyorlar o düşüyor ondn korkma canımbenim de sonucum cıktı arkadaslar. kromozomlar da bir sıkıntı yok. sonuç ıyı çok şukur sadece kanım pıhtılaşmaya yatkınmış hamile kalırsan bol bol hareket et kan akışı saglansın dedi genetik doktoru. hamile kaldıgında kadın dogumcu aspirin verebilir dedi. şimdi tansiyonumu arastırıyorum. hayırlısı ya içim çok rahatladı. allah ım kimseyi çaresiz hastane kapılarında bırakmasın..
Ay cok sagol canim benim hakkimizda hayirlisi cok korkuyordum birsey cikacak diye cok sukur ki cikmadi simdi haziran i iple cekiyorum kadin dogum doktoruma gidicem insallah rahim de duzeldiyse izin verecek artik. Allah im hayirlisiyka canli kanli evlatlarimizi bir kucagimiza alsak baska birsey istemuyorum....canım çok sevindim hadi gözün aydın hamilelikte pıhtılaşma için coraspün sonrada clexan veriyorlar o düşüyor ondn korkma canım