genetik arastirma merkezi cok onemli yardimlariniza ihtiyacım var

Canim basin sagolsun bende lutfu kirdara gittim eylem hanim var ilgili bi bayan onami randevu aldin

teşekkür ederim cnm, evet cnm ona aldım. inşallah temiz çıkarda biraz rahatlarım. sen gittin mi daha önce? hemen kan verip teste gönderebiliyormuyuz? yoksa bir prosedürü varmı?

Bütün evli çiftlerin çocuk düşünmeden önce kromozon analizi yaptırması lazımmış ilerde oluşacak problemler için doktor bize öyle demişti . Eşimle birlikte yaptırdık izmir dokuzeylül üniversitesine kan sıra bekleme kan verme sonuç 3 ayı buldu şükürki kromonlarımızda bir sıkıntı yok . Ama çogu insanda kromozon anamonisi bozuklugu varmış bence herkez yaptırsın. 46 kromozonun her biri bebekteki gelişim içinmiş *

BİZDE YAPTIRDIK KROMOZOM ANALİZİ KENDİ DOKTORUM BANA KAN PIHTILASMASI İLE İLGİLİ GENETİK TESTLER VERMİŞTİ GENETİKTEKİ DOKTOR KROMOZOM ANALİZİ DE İSTEDİ. PAZARTESİ SONUÇLAR CIKACAK İNŞALLAH. BENDE MARMARA EGİTİM ARASTIRMAYA GİDİYORUM. MARMARA NIN GENETİK BÖLÜMÜ DE İYİ İLGİLİLER. HAKKIMIZDA HAYIRLISI 1 AY NASIL GECECEK DİYORDUM NASIL BEKLİCEZ DİYORDUM ÇOK ŞUKUR GECTİ.

Marmaea eğitim e gittim oda nisan sonuna vrrdu lutfi kirdarda randevu aldim gittim hemen

Marmaea eğitim e gittim oda nisan sonuna vrrdu lutfi kirdarda randevu aldim gittim hemen

DOGRUDUR BENDE MART IN SONUNDA KAN VERDİM 4 MAYIS A RANDEVU VERDİ SONUCA GÖRE BAKICAZ İŞTE. HER YERDE AYNI GALİBA DOKTORUM DA DEMİŞTİ ZATEN BU TESTLER İKİ AYI BULUR CIKMASI DİYE

benim de sonucum cıktı arkadaslar. kromozomlar da bir sıkıntı yok. sonuç ıyı çok şukur sadece kanım pıhtılaşmaya yatkınmış hamile kalırsan bol bol hareket et kan akışı saglansın dedi genetik doktoru. hamile kaldıgında kadın dogumcu aspirin verebilir dedi. şimdi tansiyonumu arastırıyorum. hayırlısı ya içim çok rahatladı. allah ım kimseyi çaresiz hastane kapılarında bırakmasın..

canım çok sevindim hadi gözün aydın hamilelikte pıhtılaşma için coraspün sonrada clexan veriyorlar o düşüyor ondn korkma canım

canım çok sevindim hadi gözün aydın hamilelikte pıhtılaşma için coraspün sonrada clexan veriyorlar o düşüyor ondn korkma canım
Ay cok sagol canim benim hakkimizda hayirlisi cok korkuyordum birsey cikacak diye cok sukur ki cikmadi simdi haziran i iple cekiyorum kadin dogum doktoruma gidicem insallah rahim de duzeldiyse izin verecek artik. Allah im hayirlisiyka canli kanli evlatlarimizi bir kucagimiza alsak baska birsey istemuyorum....

="Esigul6061, post: 40833201, member: 672470"]Ay cok sagol canim benim hakkimizda hayirlisi cok korkuyordum birsey cikacak diye cok sukur ki cikmadi simdi haziran i iple cekiyorum kadin dogum doktoruma gidicem insallah rahim de duzeldiyse izin verecek artik. Allah im hayirlisiyka canli kanli evlatlarimizi bir kucagimiza alsak baska birsey istemuyorum....[/QUOTE]
Elhamdulillah genetikci bizim bu duruma tesadüf dedi ikiye cok dusuk dedi. Bakalim yakinlarda birakcam korunmayi bana bi hamileoldugumu soylesinler bide goz acio kapayincaya kadar saglikla hamilelik cok guzel gecsin ve alalim bebislerimizi saglicakla dua etcanim sen neden kaybetmistin bebisini kacinci haftada

Elhamdulillah genetikci bizim bu duruma tesadüf dedi ikiye cok dusuk dedi. Bakalim yakinlarda birakcam korunmayi bana bi hamileoldugumu soylesinler bide goz acio kapayincaya kadar saglikla hamilelik cok guzel gecsin ve alalim
bebislerimizi saglicakla dua etcanim sen neden kaybetmistin bebisini kacinci haftada[/QUOTE]
Âmin âmin... 35 haftalık. Tı benim ki canım gayet sağlıklıydı. Butuk ihtimalle tansiyon dan gebeliğin baslarında tansiyon vardı bende sürekli dikkat ettim birden oldu gece sancılandım yalancı dogum sancısıdır diye gitmedim sonra bir anda sabah kalktım hareket etmiyordu gittik kalp atışı yok. Üç tane ayrı ayrı ultrason a girdim yol meger yavrum ölmüş anlamamışı m. Otopsiye göndermedik doktor da genetik test istedi işte belki senden kaynaklıdır dedi öyle yaptırdık birşey de çıkmadı ama bence tansıyon dan oldu doktor ihmali anlayacağın senin neden vefat etti canım kac haftalıktı. Ne kadar oldu korunmayı bırakıcam diye yazmışsın adet oldun mu düzene girdi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…