- 5 Ekim 2012
- 326
- 88
Merhaba kizlar 2014 yilinda ilk hamileligim bebegimin kalp atışı olmamasindan ikinci hamileligim ise anensefali sebebi ile sonlandirildi genetik arastirma merkezine gitmek istiyorum aranizda gidip aonuc alan var mi
canım çok geçmiş olsun.Allahım birdaha yaşatmasın bu acıyı sana bana hiçkimseye.aynı sebepten benimde bebeğim alındı.kafatası oluşmamıştı.ama bize doktorum direkt bebeği gönderelim dedi.bizde o anki şokla acıyla o dediyse tamam dedik.sonuçlar önümüzdeki hafta gelecek.seni haberdar ederim ben testte neler yazdığıyla alakalı.sanırım sen sana ve eşine yapılacak olan genetik testlerden bahsediyorsun.bizim bebeği gönderdiler genetik araştırmaya.ama anensefali olduğu için yazmak istedim sana bu mesajı.ücretine gelince bebeğin testi için 350tl aldılar.daha kendimize genetik testi yaptırmadık ama fiyatını kişi başı 150tl dedi doktorum.konya genetikon diye bi genetik araştırma merkezi.istersen netten bul numarasını ara bi sor fiyatlarını.erzincandan nasıl gönderebiliriz falan diye sorabilirsin.çünkü biz de farklı bir şehirden gönderdik bebeği.yani doktor gönderdi.tekrardan geçmiş olsun.kendine iyi bak...