- 7 Kasım 2013
- 848
- 414
1 ayda çıkar fiyat da sanırım 500 lira civarıydı iki kişi. 300-500 arasıydı ama tam net hatırlamıyorum Aralık'ta yaptırdık.Teşekkür ederim cevap icin aslinda benim icin en önemli konu benim ibebeğimin kalbi hic atmadi ama ikimci bebegim 14 haftalikti ve canli canlI kafatası olusmadigi icin ona kiyarak dogurdum onu cok Üzgünüm bebegimin hastalığı anensefaliydi ve bu bin hamileden birinde görülen bi durum tekratlayan ayni sebepten dusuk olmadığı icin birde bebegim olmedigi hastalik nedeni ile alindigi icin bunu yaptirmak istiyorum fiyatlar hakkinda bilgin var mi sonuçları ne zman alabiliriz
Canim esime de bana da yapildi arastirma hast yaptirdim hic para vermedim ben bos gebelik gecirdim sonra kimyasal gebelik ve dis gebelik yasadim degerlerim normal cikti hafif bi pihtilasma cikti bende dr coraspin ve folik asit baslatti bu ay korunmayi biraktik esim e sperm testi de yaptirdik ona 70 lira verdikYa cok tesekkur ederimyazdığımn icin bi cok sorum var öncelikle bebeğini hangi sebepten kaybettin genetik test sana ve esine mi yapildi ne gibi sonuc cikti veya ne icin araştırma yapiliyor ucreti ne kadar kusura bakma cok sordum ama kac gundur birini. Yazmasını bekliyorum
Bendende dr.um esim icin sperm.testi istedi.sonuclara bakti esimde sperm hareketliliginin az oldugunu soyledi.oda suan tedavi goruo ve dr. Dediki bu sartlarsa hamile kalirsan ya bebek duser yada karninda ölür dedi. Kızlar belkide dusuk nedenleriniz eşi nizdende kaynakli olabilirCanim esime de bana da yapildi arastirma hast yaptirdim hic para vermedim ben bos gebelik gecirdim sonra kimyasal gebelik ve dis gebelik yasadim degerlerim normal cikti hafif bi pihtilasma cikti bende dr coraspin ve folik asit baslatti bu ay korunmayi biraktik esim e sperm testi de yaptirdik ona 70 lira verdik
Canım bebeginde ne hastalık vardı birde genetik araştırma yaptirdin mıBirde genetik ten neden kaynaklandgina dair kesin bilgi alan varmi merak ediyorum
Merhaba kizlar 2014 yilinda ilk hamileligim bebegimin kalp atışı olmamasindan ikinci hamileligim ise anensefali sebebi ile sonlandirildi genetik arastirma merkezine gitmek istiyorum aranizda gidip aonuc alan var mi
Allahim sabrini versin canım benim ben Erzincan da yasiyorum burada genetik araştırma yapılmıyor bunun icin baska bi sehire gitmem gerekecek onuda sürekli gidip gelemeyecegim icin ozele muhtemelen gidecegiz bebeginde ne hastalik vardi inan cok uzuldum 5 hafta varken olmus ama rabbim bir gun kucagimiza almayi nasip eder insaallah benimde 2 bebegim gittiMerhaba arkadasim bende 56 gun once 35 haftalik bebegimi kaybettim dogum yaptigim doktorma degilde baska bir doktor a basladim simdi o da genetik testt istedi disaridaki laboratuvar 1500 tl para istedi bemde devlete gittim rica ettim sagolsun doktor imza kase atti genetik te gun verdi normalde 3 dusukten once genetik arastirma yapmiyor beni kadin dogum magdurue diye yaptilar.gittim kan verdim sonucunu bekliyirum vaktin varsa eger devlete git brnce en basindan arastiriyor bnkm ve esimin krkromozom larimiza bile bakacak. Tek sikinti asama asama yapiyorlar disarida hepsini bir anda yaptirabilirsin ama zaten arastirsinlar bence bir kayip daha yasamayalim. Hazirsn s kadar biter ins rahim de duzelirse ikinci gebeligi dusuncez Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Allahim sabrini versin canım benim ben Erzincan da yasiyorum burada genetik araştırma yapılmıyor bunun icin baska bi sehire gitmem gerekecek onuda sürekli gidip gelemeyecegim icin ozele muhtemelen gidecegiz bebeginde ne hastalik vardi inan cok uzuldum 5 hafta varken olmus ama rabbim bir gun kucagimiza almayi nasip eder insaallah benimde 2 bebegim gitti
Haftaya cikacak genetik arastirma.bebegin pipisinde darlık vardi 5000/1/gorulen bir vakaydi aldirmadim dogdu7 saat yasadi vefat ettiCanım bebeginde ne hastalık vardı birde genetik araştırma yaptirdin mı
Amin canim basin sagosin neden kaybettin bebegini tam olarakAmin canim cok sagol ALlah hepimize sabrimizi versin insallah bebrk e otopsi yaptirmadik bir rahatsizligi yoktu gebelik surecimde sagkikliydi ama iste basimiza gelecek varmis sona grldik artik birsey olmaz dedim oldu. Bebege bagli birseyse bilemiyorum doktor grnetik testler istedi diger gebelikler icin belki rahimdeki damarlarda daralma vardir bebege kan akisi saglanamadiysa ondan da olmus olabilir dedi kromozomlarimiza da bakti devlette ki doktor sonuclarini onumuzdeki ay alicaz
senin icinde hayirlisi olur insallah bilmiyordum sehir disinda oldugunu vaedir illa ki oralarda da ama ozel cok para istedigi icin devlet hastanesi imkanin varsa orada yaptirisin diye yazmistim
insallah hepimiz hayirli haberlerimizi de yazariz site ye psikolojim alt ust oldu hamileligimde hep guldum bebegim mutlu huzurlu bir cocuk olsun diye sonunda tam agladik rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin
Cok üzüldüm canim benim cennet bahcesinde sefeaatcin olacak inşallah senin rabbim dyanma gücü versin sonuclarin ciktiginda yaz olur mu birde ilk gebeligin miHaftaya cikacak genetik arastirma.bebegin pipisinde darlık vardi 5000/1/gorulen bir vakaydi aldirmadim dogdu7 saat yasadi vefat etti
Amin canim basin sagosin neden kaybettin bebegini tam olarak
Haftaya cikacak genetik arastirma.bebegin pipisinde darlık vardi 5000/1/gorulen bir vakaydi aldirmadim dogdu7 saat yasadi vefat etti
Gittiğim her yer aldirmam gerektigini soyledi.bende aldirmadim sonuna kadar gittim 25 haftasinda tamamen sivisi bitmisti vee 35 haftasina kadar susuz yasadi. Sivi olmadigi icin akcigerleride gelismedi.neden kaynaklandigini aciklayamadilar tesadüf dediler oysaki tesadüf diye birsey yoktur.evet canim ilk gebeligimCok üzüldüm canim benim cennet bahcesinde sefeaatcin olacak inşallah senin rabbim dyanma gücü versin sonuclarin ciktiginda yaz olur mu birde ilk gebeligin mi
Birtanem o kadar uzuldumki bende cok stresli bir hamilelik gecirdim senide gayet iyi anliyorum ilk hamilelikmi yas kaçHamileligimin basinda tansiyonum cok yukseliyirdu sonra duzene girdi yedigime ictigime dikkat ediyordum. 35. Haftada birden bire hareketleri azaldi gittigimde olmustu kizim doktor buyuk ihtimal tansiyon gece cikti uykudayken bebegi oldurdu indi diyo ya da genetik diyo tam bir teshis koymadilar ama dogumdan sonra bildgisayar a es yirtilmasi yazmis galiba tansiyon dan dolayi es erken ayriliyor ys tansiyon olunxa bebekte oluyir iste
Cok zor gunler yasadim hala da burnumun diregi sizliyor
cigerim yandi eger doktorun yuzundense ki ben oyle dusunuyorum otr ki tsrsfts kizim ciksin karsisina
riskli gebelikte dikkat etmesi lazimdi tahlil yaptirmasi lazimdi
Normal dogum yaptim herseyide canli canli izledim.dogdu dr nasil bagiriyor kosun kosun hemen yetistir bebegi diye hemen solunum cihazına bagladilar bir taraftan dikis atiliyor bir taraftan onun o guzelligine o kadar hayran oldumki anlatamam aşık oldum ogluma.Allahim dedim bu bebek benimmi ne guzel yaratmissin dedim icimden.20 saat acliktan sonra hemen odama goturduler yemek yedim kendime geldim hemen gittim oglumun yanina Kuvezdeydi o kadar zor nefes aliyorduki icim parcalandi.ama biliyordumki rabbim benden daha merhametliydi.tuttum elini bana bakti tutar tutmaz hemen gozlerini acti tanidi beni.konustum onunla birakma dedim biz iyi olcaz dedim.sonra odama gittom az uzandim acil bizi cagirdilar esimle gittik cocuk dr.u duurumu kotuye gidiyor makinayi kapatmam gerek baska cocuklara yer acilmasi gerek zaten umut yok dedi basladim Hayir kapattim diye basladim aglamaya.derken kalbini kontrol ettti.kalbi durmus dedi 7 saat dayandi minigim biz esimle bakistik sadece ağlıyoruz gozler konusuyordu sonra el ele verdik aglayarak ciktik o gunleri unutmuyorum ilk bebeğim di ilk goz agrimdi ilk hevesimdi.hastanede sabah kadar agladim.hastanede cocuk sesleri kapi susleri cicili.bicili anneler ne gormek nede duymak sadece biran once hastaneden gitmek istedim.sabah oldu esimi morga cagirdilar ve teslim.aldi girmedim morga. Ve esim dediki askim birtek bizim bebegimiz vardi diye hic unutmam unutamam.rabbim kimseye evlat acisi vermesin kizlarCok zor Allah sabir versin canim ama en azindan canli kanli gordun biliyorum oylesi daha zor diyeceksin. N ne sesini duydum ne gozlerini gordum yavrumun . Ameliysttan cikip ayilana kadar saatlet gecti morg ta goedum dokunmaya kiyamadim soguk et parcasi xansiz yatiyor ameliyat olana kaar hep dedim ki dogunca belki kalbi atar yasar kizim insan yakistiramiyor iste ölumu.
sen canli gordun dokundun mutlu ol canim benim yine olur insallah pesi gelir hem 5000 1 oluyormus daha da seni bulmaz allah in izniyle cok uzuldum sana
acilar kiyaslanamaz sakin beni yanlis anlama kendi cektigimi anlattim ki sen daha sansliydjn bil diye ben kucagima bile alamadim