Aile Planlaması GENETİĞİMDE SORUN MU VAR YARDIMCI OLUN! 2 DOĞUM ANOMALİSİ OLAN GEBELİK YAŞADIM

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

matmazelyo

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2024
4
0
27
Merhaba bir kızım gayet sağlıklı ve şuan 2 buçuk yaşında geçen sene hamile kaldım. Fakat gebeliğimde anomali görüldü. Bebeğimde fallot tetrolojisi tanısı konuldu 6 aylık hamile iken sonlandırıldı. Sonrasına 1 sene sonra tekrardan hamile kaldım bu seferde bebeğimde diyafragma hernisi tanısı konuldu bu kez savaşacağımı belirttim ve yeni doğum yaptım şuan bebeğim yoğun bakımda savaş veriyor. Sorum şu: SORUN BEN MİYİM? Bende mi bir sorun var neden gebeliklerimde binlerce oranda az görülen hastalıklar var biri lütfen beni aydınlatsın

hayır bu son hamileliğimde kandan yaptırdım aminosentez sıvısından yaptırmak istemedim ama bebekteki genetiğe bakılıyormuş sanırım benle ilgili bişey denmedi

Merhaba bir kızım gayet sağlıklı ve şuan 2 buçuk yaşında geçen sene hamile kaldım. Fakat gebeliğimde anomali görüldü. Bebeğimde fallot tetrolojisi tanısı konuldu 6 aylık hamile iken sonlandırıldı. Sonrasına 1 sene sonra tekrardan hamile kaldım bu seferde bebeğimde diyafragma hernisi tanısı konuldu bu kez savaşacağımı belirttim ve yeni doğum yaptım şuan bebeğim yoğun bakımda savaş veriyor. Sorum şu: SORUN BEN MİYİM? Bende mi bir sorun var neden gebeliklerimde binlerce oranda az görülen hastalıklar var biri lütfen beni aydınlats

Merhaba bir kızım gayet sağlıklı ve şuan 2 buçuk yaşında geçen sene hamile kaldım. Fakat gebeliğimde anomali görüldü. Bebeğimde fallot tetrolojisi tanısı konuldu 6 aylık hamile iken sonlandırıldı. Sonrasına 1 sene sonra tekrardan hamile kaldım bu seferde bebeğimde diyafragma hernisi tanısı konuldu bu kez savaşacağımı belirttim ve yeni doğum yaptım şuan bebeğim yoğun bakımda savaş veriyor. Sorum şu: SORUN BEN MİYİM? Bende mi bir sorun var neden gebeliklerimde binlerce oranda az görülen hastalıklar var biri lütfen beni aydınlatsın
Bende ilk bebeğimde yaşadım 4 ay önce diyafram hernisinden kaybettim acaba ikinci tekrar olurmu siz bu konuda bilginiz varmı

Bende ilk bebeğimde yaşadım 4 ay önce diyafram hernisinden kaybettim acaba ikinci tekrar olurmu siz bu konuda bilginiz varmı
Çok başınız sağolsun Bi kere anomaliler gebelik olduktan sonra sonrakilerde de risk oluyor bu arada Bebeğiniz doğduktan sonra tedavi görüp mü öldü acaba?

Çok başınız sağolsun Bi kere anomaliler gebelik olduktan sonra sonrakilerde de risk oluyor bu arada Bebeğiniz doğduktan sonra tedavi görüp mü öldü acaba?
Bebek doğduktan sonra ameliyat oldu ilk başlarda düzelir denmişti ama öyle gitmedi v23 gün yaşadı vefat etti

X