• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

general mobile discovery hakkında ne dusunuyorsunuz?

kavun kokussu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2013
2.219
3.960
108
34
arkadaşlar bu telefondan almak uzereyım ama ıcıme de pek sınmıyor aranızda kullanan var mı ?

arkadaşlar bu telefondan almak uzereyım ama ıcıme de pek sınmıyor aranızda kullanan var mı ?

Ben kullanıyorum nişanlım kullanıyor kız kardeşim kullanıyor. Biz çok memnunuz 1,500 2000 lik telefonlar aynı özelliklerde sürekli güncelleme geliyor zaten. Süper bir telefon alırsan şimdiden güle güle kullan :)

ben hangi tel önerirsiniz diye konu açtım ama çokta net cevap alamadı heresten farklı fikir geldi bendes4 düşünüyodum ama samsung çok fazla arıza alıyo araştırdım

yakınlarımdan iki kişi kullanıyor.özellikleri gayet iyi.tek sorunu düşme ihtimalinde çabuk parçalanıyormuş ekranı vs.hemen kılıf almak gerekiyormuş.

Kızlar size tavsiyem s4 mini veya s3 mini filan düşünmeyin hiç. miniler işe yaramıyormuş. zaten general mobile discovery s3miniden ve s4miniden de ucuz ve daha iyi performansa sahip. imkanım olsa şimdi alabilsem hiç beklemeden alırım.
şimdiden hayırlı olsun alanlara:)

Back