Genelkurmay'dan operasyon açıklaması...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Genelkurmay Başkanlığı, düzenlenen operasyonlarda şu ana kadar Şırnak Cizre’de 122, Silopi’de 8, Diyarbakır Sur’da 30, Bitlis’de Sehi Ormanları bölgesinde 4, Mardin Dargeçit’te 16, Nusaybin’de 3 olmak üzere 183 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
Sitene Ekle
Şırnak Cizre’de devam eden operasyonda dün 6 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi. Operasyonda, toplam etkisiz hale getirilen PKK’lı terörist sayısının 122 olduğu belirtildi. ŞırnakSilopi’de ise 17 adet El Yapımı Patlayıcı imha edildi, bir barikat kaldırıldı ve 1 adet Kaleşnikof Piyade Tüfeği, 5 adet av tüfeği, 11 adet roketatar mermisi ve 1 adet telsiz ele geçirildi. Şırnak Silopi’de şu ana kadar etkisiz hale getirilen PKK’lı terörist sayısının 8 olduğu bildirildi.

SUR’DA 30 PKK’LI TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Diyarbakır Sur’da devam eden operasyonda; dün 7 PKK’lı terörist etkisiz hale getirilerken 9 Aralık 2015’ten itibaren etkisiz hale getirilen PKK’lı terörist sayısının 30 olduğu öğrenildi. Ayrıca Sur’da 2 adet El Yapımı Patlayıcı ve bir barikat imha edildiği belirtildi.

BİTLİS’DE 4 PKK’LI TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Bitlis’de Sehi Ormanları bölgesinde devam eden operasyonda; önceki gün 4 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi. Operasyonda ayrıca 1 adet büyük telsiz ve 9 adet el bombası ele geçirildi.

DARGEÇİT’TE 16 PKK’LI TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Mardin’in sokağa çıkma yasağı bulunan Dargeçit İlçesi’ndeki ise şu ana kadar 16 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildi.

NUSAYBİN’DE 3 PKK’LI TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Mardin’in sokağa çıkma yasağı bulunan Nusaybin İlçesi’nde güvenlik güçlerinin PKK’lıları etkisiz hale getirmek için düzenlediği operasyonlarda şu ana kadar 3 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi.

1 PKK’LI TERÖRİST YAKALANDI

Ağrı Doğubayazıt’ta, 29 Temmuz 2015’te, 3 askerin yaralandığı saldırıyı gerçekleştiren 1 PKK’lı terörist, İstanbul’da güvenlik güçleri tarafından yakalandı.

BİNGÖL VE Tunceli’DE OPERASYON

Bingöl Yedisu’da, yapılan arama tarama faaliyeti esnasında; 1 adet Kaleşnikof piyade tüfeği, 1 adet boş şarjörü ile muhtelif cins ve miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi. Tunceli Merkez, Bali Deresi bölgesinde devam eden operasyonda; 1 adet El Yapımı Patlayıcı bulunarak yerinde imha edildi, muhtelif cins ve miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi.
http://www.milliyet.com.tr/genelkurmay-dan-operasyon-gundem-2168858/

eh madem oraya yazamadık buraya ekleyeyim..

E EbediMutluluk ah tatlım benim beni de düşünürmüş.. ne oldu fikirlerini savunamayınca arkadaş çevreme mi laf atmaya başladın.. varsın benden 3-5-9 beden büyük insanlarla takılayım, en azından seninkiler gibi avam değil "öyle dimi kııızzzz" :) bence sen de çevreni değiştir, büyük beden iyidir seneye de giyersin ebedi :) iyi ki beyazgri bir şey dedi, onu da o kadar boş attı ki.. ama nerede sende onu anlayacak malzeme..

bu arada, evet seni sevmiyoruz.. bu kadar zoruna gideceğini bilsem daha önce yazardım :)

konuya yorumum: iyi yapmışlar..

Allah polisimızı askerimizi korusun.
Allah bu alcakları destekleyenlerin de sonlarını beter etsin.

Aylardır operasyon yap, 183 kişi temizlensin. Pkk kaç kişi haberiniz var mı? Binlercesi ortalıkta, dağlarda şehirlerde. Her zaman söylüyorum bu tip askeri operasyonlarla pkk bitmez. Daha önce onlarca kez denendi. Olmuyor işte.

Kck'nın silahları bırakma şartı aslında tüm KCK hükümlülerinin tahliye edilmesidir.
Başka türlü silah filan bırakacakları yok zaten.
Devlet de bunu göze alamıyor doğal olarak.

Yanlış hesap Bağdat'tan döner. Sen yeter ki kendini üzme.

Kck'nın silahları bırakma şartı aslında tüm KCK hükümlülerinin tahliye edilmesidir.
Başka türlü silah filan bırakacakları yok zaten.
Devlet de bunu göze alamıyor doğal olarak.
Oyunların içinde oyunlar dönüyor. Kimse birey yazamıyor, çizemiyor. Acaba bizde mi tutuklanırız diye.

Allah Türk Silahlı Kuvvetleri'ni korusun ve yüceltsin. Allah Türk Milleti'ni korusun ve yüceltsin.

parti babamın partisi değil ki Gülay'ım.. ben "ne yaparsa yapsın kefilim" türü bir insan değilim zaten, olamam.. kendime göre yanlışını görür, bırakırım.. insanlar cinsiyet değiştirirken parti de değiştirilebiliniyordur muhtemelen

bu forumda ne zaman bir yorumumu alıntılayıp da tartışabildiler ki? ama nerede bir kavga, tuzluğu alan koşuyor.. çok dert değil, konuşur konuşur susarlar, ben böyle iyiyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…