Genelikte Kanama Alanı

cess bee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2024
53
17
3
35
Merhabalar
8+3 hamileyim. Pcosluyum.2 hafta önce doktor herhangi bir şey demediği için cinsel ilişkiye girdik. Tam orgazm sırasında sancım oldu. Daha sonra da koyu renk kanama geldi. Acildeki doktor progestana başlattı. Dünde kontrole gittiğimde kanama alanını gösterdi doktor. Bebek büyüdükçe kanama alanını kaplayacakmış.
Progestana devam ettirdi. Bol bol yatmamı söyledi. Bir sonraki kontrolde kanama alanı devam ederse işe gitmemem için rapor yazacak. Bu durumu yaşayıp sağlıklı doğum yapan var mı? Forumda bir sürü şey okudum ama yine de yazmak istedim.

Son düzenleme:
11. Haftada kanama alanım olmuştu, doktorum bana da progestan ve haftalık proluton iğne tedavisi uyguladı, bol bol istirahat ettim hiç bir ev işi yapmadım sadece ev içinde hafif hafif dolandım. Şimdi 28+4 olduk, henüz doğurmadım ama yine de yazmak istedim. İmkanın varsa ailenden birisini çağır yanına ev işleri vs için Allah’ın izniyle her şey normale döner

Öncelikle çok geçmiş olsun dün benimde oldugunu öğremdim , sizin geçti mi acaba neşer yaptiniz?

Teşekkür ederim size de geçmiş olsun.Cumartesi kontrolüm var o zaman öğreneceğim geçip geçmediğini. Devam ederse rapor yazarım dedi çalıştığım için. Bol bol yat dediği için bayramda öyle yaptım çok hareket etmemeye çalıştım . Bir daha kanamam gelmedi ama ilaca devam ediyorum et dediği için

Benim de 11inci haftada şiddetli kanama ile başladı kan sulandırıcı kullandığım için de devam edeceğini söyledi doktorum, rapor verdi ise gidemezsin yatacaksın dedi. Şimdi ben de 13+6 oldum. İnşallah hepimiz bebeklerimize sağ salim kavuşuruz. Sizin kanama devam ediyor mu, bebek büyüdükçe geçti mi yoksa

14.haftada yanlış bilmiyorsam bir defa daha kanamam oldu benim istirahate iğneye ve progestan fitile devam ettim bir daha da olmadı çok şükür. Sonra 16.haftada kapandı doktorum yavaş yavaş normal hayatına dönebilirsin dedi. şimdi 32+6 haftalık olduk, bebek büyüdükçe kanama alanı azalıyor git gide sonra kapanıyor. İnsan kaygılanıyor ama stres yapmamaya çalış canım, ev işlerinde kendini yorma inşallah düzelir. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…