Genel tekrar kitap önerisi istiyorum.

elielif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
64
1
46
Karaman
merhaba kızlar fazla ders çalışmaya vaktim yok bebek var malum.ama daha önce hamileyken bayağı çalıştım pekiştirme amaçlı hemde son tekrar yapabileceği tüm derslerin bir arada olduğu lisans grubu bir yayın önerebilirmisiniz.ihtiyaç dışında çünkü modüler setini çözzdüm birde uzaktan eğitim derslerine katıldım.

Süper KPSS Genel Kültür Setini tavsiye ederim.
Bir de çalışma programı hazırlandı.
Bu programla hiç daha önce çalışmamış bir kişi dahi 1 ayda kpss genel kültürü öğrenerek çalışabiliyor.
Tekrar için bu dönemde herkesin elinin altında bulunması gereken bir set.

Aşağıda linkte örnek sayfalar mevcut. Linkte çalışma programı da mevcut.
Hotfilede yüklü gerçi buraya ekleyemiyorum.
Aşağıdaki siteden örnek sayfaları incelebilirsiniz.

Süper KPSS Seti

süper kpss özetlerini deneyen var mı? nasıldır kaç sayfadır bilen varsa başkalarından da görüş almak isterim.. elimde çok kaynak var boşuna almak istemiyorum çok iyi değilse..

tarih 16 sayfaymış yuh yani 16 sayfaya 7tl çok... diğerleri de öyleyse değmez ki.. yanlış mı düşünüyorum? ihtiyacın pratik ders notları kapkalın kitap ve ben onu 6 tlye aldım.. birkaç siteden de inceledim bir öğrenci çıkardığı notları yayımlıyormuş.. 3 tane şifreye 7tl verilmez insaf azcık.. ben olsam hepsini tek kitap yapardım onu satardım o fiyata.. insanları sömürüyorlar kpss adı altında ..

Son düzenleme:

Haklısınız 3 tane şifreye 7 tl verilmez.
Benim hazırladığım özetlerde her şey var. Mesela tüm şifreler var. İsteyen kodlamaları kullanır isteyen konu çalışır kullanmaz şifreleri.
Renkli olması da benzersiz yapıyor. Önemli her noktanın farklı renklerle vurgulanması adeta piyasada hafıza çivisi denilen yöntemin benzerini size sunuyor.

Vatandaşlık 24 ÇARŞAF sayfa
Coğrafya 9 ÇARŞAF sayfa
Tarih 16 sayfa ama ÇARŞAF Sayfada özetler.
1 sayfa a4 kağıdının 2 katı büyüklüğünde.
Şimdi a4 olunca da maliyet artıyor. Mesela ben bu özetleri piyasada görüşmediğim copy center kalmadı ve sadece 1 sayfasının 0.75 tlden kopyalıyorlar.
16 X 0.75 = 12 TL eder.

Yani büyük yayınlar gibi A3 kağıdına ucuza bastırma imkanı yok . Şu an maliyetine emeğimin karşılığı değil.
Yakın zamanda daha uygun bir bastırma yolu bulamazsam da talepleri karşılayamayacağım için de satışları durdurabilirim.

Ve böyle bir özette piyasada yok.
ÇARŞAF Sayfada yapmamın nedeni 1 konuyu 1 sayfaya dolu dolu sığdırmaktı.
Örnek sayfaları siteden inceleyebilirsiniz. Tekrar için konu çalışmak için benzersiz olduğunu anlayabilirsiniz.
kpssozeti.blogspot.com

Aşağıya da ekledim örnek sayfaları.

Duraklama-Gerileme ve Dağılma Dönemi Sayfası
M_5 - Duraklama Gerileme Dönemi ve Dağılma (5)

İç ve Dış Politika
M_13 - İç ve Dış Politika (13)

evet haklısın kendin bastırıyorsan a3e renkli maliyetli olabilir..
ama şu var sen de kendin kitaplardan özet çıkarmışsın diğer kaynakları kullanarak..
şunu yapabilirdin anlaş bi dershaneyle falan kitap bassınlar sana da kar versinler..
ben normal bi kitap sanmıştımm yayın evlerinden çıkma..
belirtsen iyi olurdu..

kalın kalın test kitaplarına 14 tl veriyorum
x yayınlarının konu anlatımına (özet ve bence çok iyi onda da şifreler var) 4 tl hem de 140 sayfa..
ihtiyacın ders notlarını internetten aldım 284 sayfa ve 6tl verdim
matbaayla falan anlaşma yapsan sana da satın alana da ucuza gelecektir..
16 sayfa için 7 tl fazla değil mi?
a4 ten 2 tane demek oluyo o.. hadi 32 sayfa.. ince işte..
emektir saygı duyarım ama pahalı mı bence evet..

çok merak ettim siz atandınız mı yoksa kpssye hazırlanıyor musunuz? Çünkü bu işlerle uğraşmak vakit alan bir şey o yüzden atandığınızı düşündüm ama atanan insan niye fazla kazancı olmayan bir işle uğraşır ki dedim sonra :)) Ama eğer kpssye hazırlanıyorsanız zaman az kaldı çalışmakta fayda var, vakit kaybetmeyin bence. Kolay gelsin

yedi iklimin fotokopicisinde de A3 kağıda renkli basılmış resimli notlar vardı, almıştım uzun zaman önce onun da tanesi 1TL idi ama görüntü açısından baya güzeldi. Renkli fotokopiler gerçekten pahalı oluyor ama faydalı olacaksa alınabilir. Neye para harcamıyoruz ki düşününce dışarda bir yemek yiyorsun 10 TL gidiyor. Ama ben düşünmüyorum çünkü elimdeki kitaplar nasıl yetişecek onu bile bilmiyorum :))))))

tabi haklısın . şu an aktif olarak çok vakit ayırmıyorum .
şu sınav geçsin bakacağım yayın evi dersaneler görüşmek gibi kolay çözümlere.
ben atanmadım şu an kpss çalışıyorum.
özetleri de kendim için hazırladım. çok beğenilince satışa çıkardım maliyetine.
onu da şunun için yaptım. ileride bu seti daha kapsamlı olarak çıkartacağım için insanlardan gelen geri bildirimleri merak ettim.
şimdiye kadar çok şükür herkes beğendi.
internette tabi kitabı karşısında göremeyince insanlar fikir sahibi olamıyorlar.
ama direk ellerine alıp kocaman sayfada 1 konunun özetini görünce beğeniyorlar.
mesela kargoya vermek için gittiğimde bir anda 3 sipariş (kendi, yakınlarından sınava çalışanlar için) verdi orada çalışan biri.
bir de mesela gönderdiğim yerlerden tekrar siparişler geldi. görünce insan daha iyi anlıyor özetin güzelliğini.
artık ileride dersanelerle anlaşırsam kitapçılara da veririm. o zaman direk görür almak isteyen inceler.

bende de durum çok değişik değil.. bu sene kitaba verdiğim parayla neler alınırdı..
öğrenci notu sonuçta bu yanı var.. kurullar çıkarıyor diğer kitapları.. yayınlar yayınevleri belli..
ben de fotokopiyle az uğraşmadım.. pahalıdır bak diyeceğim pek birşey yok..
unuttum şimdi fiyatları..
kıyaslama yapınca diğer yayınlarla pahalı işte..
matbaadan çıkarttırcan belli sayıda olcak ancak öyle ucuza gelir.. matbaada da kuraldır belli bir sayı çıkartmakla 1 tane çıkartmak aynı tl eder..
elinde kalır filan o da ayrı sıkıntı..

evet dediğin gibi yaparsan daha çok satarsın. önceki mesajımda dediğim gibi yediiklimin fotokopicisi var ve içerde ne arasan var diğer tüm dersanelerin, adı duyulmuş duyulmamış bütün hocaların soruları ders notları, A3 kağıtlara basılmış renkli notlar.. İnternetten alışveriş yapmak istemeyenler de olabilir ben kendim gidip almayı tercih ederim her ne alacaksam farketmez. internetten kitap bile almam kendim incelemeden, kitapçıya gider bir saat karıştırırım sayfalarını bakarım içeriğine. Öyle alırım üstelik daha pahalı alacağımı bilsem bile gidip kendim almayı tercih ederim, internetten alışveriş yapmayı pek sevmiyorum çünkü.

evet doğru uğraştırıcı bu işler her şeyi iyi hesap etmek gerekir, yoksa uğraştığınla kalırsın.

Son düzenleme:
grafik kursu falan da aldım vaktinde o iş de ayrı sıkıntıdır.. düzeni ayarlatılır falan görüntüsü kaliteli olur daha çok..
kolay gelsin sana. zor iş..
ama işte bunu bir dershaneyle falan yaparsan adamlar incelerler yardımcı olurlar her şeyi ayarlarlar.
belki incelerim elimdeki kaynakları bitirirsem..

saol. tabi geçsin şu sınavda o zaman daha iyi planlarım ne yapacağımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…