• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genel konseptli dekorasyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi serpicis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

serpicis

Ziyaretçi
Aslında tüm mekanlar için(yemek/yatak/oturma odaları/banyo vb ) için böyle hazır üniteler düşünülebilir ama bunlar mekanın bazı ölçülerinde sakil durabilir.Bu nedenle mekanınızın kendi şekline ve özellikle kendi karakter,hobileriniz ,isteklerinize göre genel ve bütün bir konseptle mobilya dizayn/tadilat/dekorasyon ve uygulaması yapılması daha çok tercih edilmeli...XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Eklentiler

• $Konut-KentPlus1.webp
    $Konut-KentPlus1.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 104
  • $Konut-KentPlus2.webp
    $Konut-KentPlus2.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 124
  • $selay.webp
    $selay.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 132
Son düzenleyen: Moderatör:
bu da başka bir mekan...

başka henüz bitmemiş bir mekan..hayal kalmamalı hiç bir şey...bakın hiç de göz korkutucu değil..inanın çok uygun çözümlerle yapıldı...yeterki isteyin...çok uzak değil...

Eklentiler

• $FE-1.webp
    $FE-1.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 130
  • $FE-2.webp
    $FE-2.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 128
  • $FE-3.webp
    $FE-3.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 145
bu da saray yavrusu tarzda bir mekan...öyle istenildi...

Eklentiler

• $AA.evi-1.webp
    $AA.evi-1.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 119
  • $AA.evi-2.webp
    $AA.evi-2.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 115
  • $AA.evi-3.webp
    $AA.evi-3.webp
    29 KB · Görüntüleme: 110
başka henüz bitmemiş bir mekan..hayal kalmamalı hiç bir şey...bakın hiç de göz korkutucu değil..inanın çok uygun çözümlerle yapıldı...yeterki isteyin...çok uzak değil...

canim sanirim bu tasarimlari yapan sensin, asagi yukari fiyat verebilir misin ozelden? ben aralikta evlenicem insaAllah, kendi evimiz olacak diledigim gibi dosemek istiyorum ama uzman bir goze ihtiyacim var... :1hug:

canım sanırsam iç mimarsın ve bu tasarımlar sana ait..son iki resimdekilere bayıldım(3.mjınındakiler).bende minimalist döşenmiş evleri çok seviyorum...sade ama arada biraz renk olmalı..italyan markaları bu işte öncü didio ve çok başarılılar..B&B ve natuzzi hayranıyım...evimi bunlarla döşemek istiyorum kısmetce..ellerine sağlıka.s.

Son düzenleme:
Evet tasarımlar güzel ancak evin mülkü kendinin olursa :)

Back
X