Genel Cerrah ve plastik cerrah tavsiyesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi ako
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ako

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
195
0
96
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar

hamileliğim sırasında karın kaslarımda ayrıklık (diyastasis) ve göbek fıtığı oluştu. Bir çok dr ve hastane dolaştım. Hem plastik cerrah hem genel cerrahın birlikte çalışması gereken bir ameliyat olmam gerekiyor. Kocaelinde yaşıyorum ve burada ameliyat olmayı düşünüyorum. Genel cerrah Dr. Mehmet Türkmen ve Plastik cerrah Dr. H. Mete Akoy hakkında bilgisi olan birileri var mı? dr. konusunda çok kararsız kaldım? yada başka iyi dr tavsiye edebilirmilir misiz

benim eşim genel cerrah haseki hastanesinde ve işinde çok iyidir..gerçi daha asistan ama eminim yönlendirebilceği uzman arkadaşları vardır...çok geçmiş olsun..

merhaba cnm benim kuzenim kocaelinde oturuyor hatta bebegini 5.5 aylıkken dogurdu yaşamaz denilen bebegi yaşattılar..
Özel Kocaeli Konak Hastanesi doktorlarından Opr.Dr.Kazım Gündoğdu çok iyi oldugunu ve çok ilgili bi doktor oldugunu söylüyor kuzenim...orayı araştır istersen..

benim eşim genel cerrah haseki hastanesinde ve işinde çok iyidir..gerçi daha asistan ama eminim yönlendirebilceği uzman arkadaşları vardır...çok geçmiş olsun..

Teşekkür ederim kocaelinde tavsiye edebileceği doktorlar var mı?

Teşekkür ederim canım. Benim doktorumda Kazım Beydi, iyi bir dr gerçekten erken doğum riskim vardı benimde. Çok şükür zamanında doğdu sayesinde. Ama beni genel cerrahın ameliyat etmesi gerekiyor. Görüştüğüm doktorlarda konak hastanesinde. Basit bir ameliyat olmadığı için iyi doktorlar olsun istiyorum. Biraz zor karar veren ve güvenebilen biriyimdir.

Merhaba Arkadaşlar ben kocaelinde aml. olaktan vazgeçtim. İsatanbul'da olmaya karar verdim. Doktor tavsiyelerinizi bekliyorum acilen. yaz gelmeden olmam lazım

Merhaba Arkadaşlar ben kocaelinde aml. olaktan vazgeçtim. İsatanbul'da olmaya karar verdim. Doktor tavsiyelerinizi bekliyorum acilen. yaz gelmeden olmam lazım
Ako ayni ameliyati benim de olmam lazim ben de Kocaelideyim ameliyat oldun mu kime oldun benimle paylasirsan sevinirim

Ako, hamileleğimin 4 ayında bende aynı ameliyatı oldum. Özellikle genel cerrah cok önemli bu ameliyatta. cogunluk ameliyatı o yapıyor. Benim ameliyatıma birde kadın doğum doktorunu aldı genel cerrah başımda bekletti herhangi bir aksilik cıkmasın diye. oda beni cok rahatlattı acıkcası. Ben istanbuldayım Özel Duygu hastanesinde oldum ameliyatı. OP.DR.ÇETİN ALTUNAL genel cerrahımızdı. Saolsun cok ilgili, alakalı ve işinde cok titiz. Uzun uzun anlattı bana ameliyatın öncesini ve sonrasını , hatta videosunu izletti. Ameliyat sonrası cok cabuk toparladım hatta akrabalarım şaşırdı. Bende cok arastırmıstım doktor.ne de olsa bebek sözkonusu. Bende tavsiye üzerine gittim bu doktora Allah razı olsun ondan. Sorunsuz atlattım. istersen iletişim numarasını vereyimç telefonlarını açmayan doktorlardan değil. hastası olmasanda uzun uzun bilgi veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…