• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genel Cerrah Doç.Dr.Cengiz Eriş hakkında bilgisi olan var mı???

pinkthalia

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2016
2
1
6
36
Arkadaşlar Cengiz Bey İstanbul Haydarpaşa Numune Hastanesinde genel cerrahideydi.Devlet hastanesinde gördüğüm en iyi doktorlardandı gerçekten, çok güleryüzlü, gittiğimizde bize elinden geldiğince çok yardımcı oluyordu, çok iyi bir cerrah.Komşumun 72 yaşındaki annesini ameliyat edip hayatını kurtardı diyebilirim.Şimdi safra kesemden ameliyat olmam gerekiyor fakat kendisi Haydarpaşadan ayrılmış çok üzüldüm acaba kendisini duyan bilen nereye gittiği hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba pinkthalia, Cengiz Bey'i Haydarpaşada tanımayan yoktur sanırım mükemmel bir doktor ben de tesadüf son poliklinik gününe denk geldim o yüzden nereye gittiğini öğrenme şansım oldu :KK68: kendisi bundan sonra Medicana Bahçelievler Hastanesinde çalışmaya devam edecekmiş tabii biz de oraya gidicez artık hoca nereye biz oraya :)) Umarım yardımcı olmuşumdur :)

Ayyy ne kadar mutlu oldum anlatamam çok teşekkür ederim bu bilgi için harikasınız :KK28: tabii ki artık oraya gidicez kendisi için hayırlı olur umarım yeni işi çok mutlu oldum öğrenebildiğime :)

Back