• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genel anesteziyle sezaryen olanlar... yardımcı olur musunuz?

polypoly

EvLi MuTlU çOcUkLu
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2011
946
7
46
İstanbul
Genel anesteziyle sezaryen olanlar... yardımcı olur musunuz???
ben ilk kızıma epudural sezaryen oldum. ama sonra belim çok ağrıdı.ayrıca kaşınma oluyor o bölgede zaman zaman...
sanırım belimde bi problem vardı ve epudural oluncada nüksetti.doğum gayet iyi geçti.epudural o anlamda çok iyi. ama ben bidaha epudural olmak istemiyorum.
genel anestezi olanlar zorlukları nedir.
ameliyat sonrası ne zaman sonra kendinize geldiniz?
kustunuz mu?
uyanır uyanmaz ağrı oldumu?şiddetlimiydi???

bilgisi olanlar lütfen cevap yazın, kararsızımm

ben 7 ay önce dogum yaptım genel aneztiziyle epidurali bilmedigim için ikisinin arasında ki farkı bilemicem sadece kusma falan yok agrı tabi oluyo ama en fazla agrı 1 saat hissediyosun ondan sonra ertesi gün kendim kalktım kimsenin yardımı olmadan

bende 2 sene önce genel anesteziyle oldum doğumum yarım saat sürdü hemen kendime geldim zaten ağrı kesici yapıyolar ağrı hissetmiyosun ağrı pompası vardı bide bende ağrı hissedince hemen basıyodum kesiliyodu ağrı akşam biraz bulantı hafif kusma gibi bişey oldu ama çok fazla değildi

ablam 16 yıl önce olmuştu ...ki ozamanın şartlarıyla şimdiki şartlar arasında çok fark var tabide...hiç sorun yaşamadı ameliyattan sonra ki canı çok azdır ..ne kusma ne de başka birşey olmadı kendisi çok memnun ...bildiğim bu en yakınımdan başkalarına sormadım çevremde...

bir hafta önce duydum eşimin iş yerinden arkadaşının eşi epidüral sezeryan oldu ve felç kaldı şimdi tedaviye gitti il dışına inşallah iyileşir...bende epidüral istiyordum eğer çocuğum olursa ama eşim asla izin vermem diyor bunu duyunca ....çünkü bende bel fıtığıda var ..herkese olacak diye birşey yok tabi sağlıklı doğumlar ..:34:

ay felçmi oldu.... bendede kesin fıtık var.ilk doğumda bi sorunun varmı dedi.bilmiyorum demiştim. yaptı iğneyi.sonradan çok ağrılarım oldu.zaman zaman kilitlendim.doğum güzel geçti ama belimde kesin fıtık var.genel anestezi istiyorum ikinci doğumu... bu seferde epudural olursa bayağ bi kötü olacağım gibi... :43::43::43:
genel anestezide hiç bişey görmüyorsun ama en azından felç riskin yok.tamam anestezi zaten risk, ama epudurali böyle sadece - bişeyin varmı - yok demenle yapıyorlarsa en iyisi genel anestezi....belki var ve sen b,ilmiyorsun???
değilmi....
karar verdim genel anestezi olacağım.tşk arkadaşlar...

kişiden kişiye değişiyor tabiki, bende kusma olmadı, 16.05de odamdan aldılar ameliyathaneye götürdüler 16.14de bebeğim doğdu.
ben 45 dk sonra gelmişim odaya, kendime 6.30 civarı geldim, öncesinde uyanıkmışım ama ben hatırlamıyorum. ağrım çok fazla olmadı, sadece sedyeden yatağa alırlarken , birde kanama kontrolü yaptıklarında canım çok yanmıştı,
onun dışında ilk günlerde oturup kalkmak, yatmak kalkmak, tuvalete gitmek biraz problem oluyor ama 10 gün sonra herşey normale dönüyor.
hayırlı doğumlar diliyorum.

genel anestezıyle dogum yaptım 10 dk sonra bebegım 15 dk snra bn cıktım kılo hıç almamştım belkıde ondan çok kolay kalktım her seyımı kendım yaptım ıkıncı gun evımın işlerını bıle yaptım bnce bı farkı yoktur ıkısının
yalnızca uyanırken zor oluyo ınsan uyumuk ıstıyo agrıya gelınce o da adet sancısı gıbı bışi bnm oleydı yanı
allah hayırla kurtarsın:)

Bnde 3,5 ay önce genel anesteziyle sezeyan oldum bebegimi 10 dkda cikarmislar , bnmde dogum dikisler ayilmam fln toplamda 40 dk sürmüs..: ciktigimda hic bi sikintim yoktu sadece uyumak istiyodum :)

Back