Kızlar çocuk cerrahı genel anesteziyle yapacak ama öncesinde 4 saat aç kalması gerekiyor. bebeğim enfazla 2,5-3 saat açlığa dayanabiliyor sonrası çığlık kıyamet. ne yapabilirim bu süreyi sizler nasıl doldurdunuz?
canım allah yardımcın olsun işin zor sanırım cıglık kıyamet dayanmanız lazım=( benım sana sünnetle ılgılı bı sorum olacak benımde 10aylık bır oglum var yazın düşünüyoruz sünnetı fakat dr lar sanırım genel anestezıyle yapıyorlar bunun ıcın ufak oldugunu düşnüyorum oglumun.lokal yapanlarda var sanırım ama neye göre degısıyor bu bır bılgın varsa yardımcı olurmusun bana
Kızlar çocuk cerrahı genel anesteziyle yapacak ama öncesinde 4 saat aç kalması gerekiyor. bebeğim enfazla 2,5-3 saat açlığa dayanabiliyor sonrası çığlık kıyamet. ne yapabilirim bu süreyi sizler nasıl doldurdunuz?
Canım o dört saat dedikleri 4 saat olarak kalmıyo ne yazık ki...SEni korkutmak değil amacım ..Sadece hazırlıklı ol istedim..Operasyon sonrasında da hemen yiyemiyo..Benim yazım var bu bölümde..Yaşadıklarımı yazdım..Bi oku istersen...