Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Genel anestezi sezaryen dogum asamalari neler
- Konu Sahibi Ceylin27
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
Aynen canim bende korkuyorum hayırlısı bakalimGenel anestezimi olcak bende olcam kismetse cok korkuyorum depresyona girdim
- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
Genel anesteziyi senmi istedin yoksa doktormu oyle gerekiyo dediIkiz gebeyim kizlar genel anestezi sezaryen dogum olacak lutfen olanlar asamalarini anlatabilir mi en başından kizlar ilk gebelik hic bir bilgim yok o yuzden lutfen yazin kizlar????
Ben istedim canim diger türlüsü aklima geldikce korkuyorum cesaret edemem o yuzdenGenel anesteziyi senmi istedin yoksa doktormu oyle gerekiyo dedi
- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
Doktorlar sezeyan ameliyati agrilara emzirememeye ve gogus yaralarina neden oluyo diyo.ve genel anesteziden bebek etkilenir diyo yaa(Ben istedim canim diger türlüsü aklima geldikce korkuyorum cesaret edemem o yuzden
Bence oyle birşey yok canim oyle olsa bu kadar kişi Genel olmaz ve zaten uyuduktan hemen sonra Bebek alınıyor yani anesteziden etkilenmesi imkansız birde benimki Ikiz olduğu için mecbur Genel anestezi olacak kötü düşünme canim kac haftaliksinDoktorlar sezeyan ameliyati agrilara emzirememeye ve gogus yaralarina neden oluyo diyo.ve genel anesteziden bebek etkilenir diyo yaa(
- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
32 haftalikim.sen?Bence oyle birşey yok canim oyle olsa bu kadar kişi Genel olmaz ve zaten uyuduktan hemen sonra Bebek alınıyor yani anesteziden etkilenmesi imkansız birde benimki Ikiz olduğu için mecbur Genel anestezi olacak kötü düşünme canim kac haftaliksin
- 3 Ocak 2013
- 698
- 409
- 303
Aynen canim bende korkuyorum ve ilk gebelik senin de mi ilkSlm kizlar bende 34 hafta ikiz gebeyim.. epidural olacak sanirim ama bende korkuyorum acikcasi
Aynen canim bende korkuyorum ve ilk gebelik senin de mi ilk
30+5 canim32 haftalikim.sen?
Kizlarrr hic korkmayinnn inaninki ben normal dogmdan asiri korkan bi insandim sartlar da Allah in izniyle beni sezeryana yoneltti oylr gerekti ben genel anesteziule olsun istedim ve de masallah harika gecti .2 sene emzirdim gogus yarasi emzirmeye baslayan her anne de olur normal dogum yapanda olmuyomuymus yani peh hic inanmayin korkacak bi durum yok insallah sag salim alin bebislerinizi
Nasil oldu canim en başından anlatir misin hastaneye yatıs yapıldıktan sonra neler oluyor Ne gibi hazırlık oluyor lutfen anlatir misin canim bende Genel anestezi istiyorum aşamalarını merak ediyorumKizlarrr hic korkmayinnn inaninki ben normal dogmdan asiri korkan bi insandim sartlar da Allah in izniyle beni sezeryana yoneltti oylr gerekti ben genel anesteziule olsun istedim ve de masallah harika gecti .2 sene emzirdim gogus yarasi emzirmeye baslayan her anne de olur normal dogum yapanda olmuyomuymus yani peh hic inanmayin korkacak bi durum yok insallah sag salim alin bebislerinizi
Evet ama canim epidural imkansız çünkü korku var panik atak var yapamam yani birde ilk gebelik Ikiz beni bayıltsinlar uyandığım da hersey bitsin istiyorumBence genel değil de epidural sezaryen ol
Bende korkuyordum ama hiçte korkulacak bisey değilmiş
O anı yaşamak varken tamamen bayılıp esinin sana anlatmasi farkli
Ayni basliktan bi tane daha vardi. Yine bi arkadas istemis anlatmistim. Diger ameliyatlardan farki yok. Yatis yapiyorsunuz onluk veriliyor giyiyorsunuz formlar falan imzalaniyor. Damar yolunuz aciliyor sedye ile ameliyathaneye sonra orada kablolar falan takiliyor uyutmak icin ilac veriyolar o kadar
Çok da zor değil sanırım umarim guzel gecer canim teşekkür ederim cevap içinAyni basliktan bi tane daha vardi. Yine bi arkadas istemis anlatmistim. Diger ameliyatlardan farki yok. Yatis yapiyorsunuz onluk veriliyor giyiyorsunuz formlar falan imzalaniyor. Damar yolunuz aciliyor sedye ile ameliyathaneye sonra orada kablolar falan takiliyor uyutmak icin ilac veriyolar o kadar
Evde deglm uygun olnca doncem yazacagmNasil oldu canim en başından anlatir misin hastaneye yatıs yapıldıktan sonra neler oluyor Ne gibi hazırlık oluyor lutfen anlatir misin canim bende Genel anestezi istiyorum aşamalarını merak ediyorum
- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
Ben sezeryan olmakm gerekiyor ama doktor bunu unutuyo hep 2 defa hatirlatmistim bide acilen doguma gittigimde unutupta normal doguma alirlarsa bunu taktim kafaya kesinlestirmek icin neyapmam lazim doktor unutmasin.genel anesteziyide unutursa bide .Nasil oldu canim en başından anlatir misin hastaneye yatıs yapıldıktan sonra neler oluyor Ne gibi hazırlık oluyor lutfen anlatir misin canim bende Genel anestezi istiyorum aşamalarını merak ediyorum
Bence unutmaz oyle aniden normal doguma almazlar Bence canim hatırlat dile getir soyle zaten gün veriyorlar sezaryen için sana da verirBen sezeryan olmakm gerekiyor ama doktor bunu unutuyo hep 2 defa hatirlatmistim bide acilen doguma gittigimde unutupta normal doguma alirlarsa bunu taktim kafaya kesinlestirmek icin neyapmam lazim doktor unutmasin.genel anesteziyide unutursa bide .