• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genel anestezi sezaryen dogum asamalari neler

Ceylin27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2020
14
5
1
26
Ikiz gebeyim kizlar genel anestezi sezaryen dogum olacak lutfen olanlar asamalarini anlatabilir mi en başından kizlar ilk gebelik hic bir bilgim yok o yuzden lutfen yazin kizlar????

Doktorlar sezeyan ameliyati agrilara emzirememeye ve gogus yaralarina neden oluyo diyo.ve genel anesteziden bebek etkilenir diyo yaa(
Bence oyle birşey yok canim oyle olsa bu kadar kişi Genel olmaz ve zaten uyuduktan hemen sonra Bebek alınıyor yani anesteziden etkilenmesi imkansız birde benimki Ikiz olduğu için mecbur Genel anestezi olacak kötü düşünme canim kac haftaliksin

Kizlarrr hic korkmayinnn inaninki ben normal dogmdan asiri korkan bi insandim sartlar da Allah in izniyle beni sezeryana yoneltti oylr gerekti ben genel anesteziule olsun istedim ve de masallah harika gecti .2 sene emzirdim gogus yarasi emzirmeye baslayan her anne de olur normal dogum yapanda olmuyomuymus yani peh hic inanmayin korkacak bi durum yok insallah sag salim alin bebislerinizi

Kizlarrr hic korkmayinnn inaninki ben normal dogmdan asiri korkan bi insandim sartlar da Allah in izniyle beni sezeryana yoneltti oylr gerekti ben genel anesteziule olsun istedim ve de masallah harika gecti .2 sene emzirdim gogus yarasi emzirmeye baslayan her anne de olur normal dogum yapanda olmuyomuymus yani peh hic inanmayin korkacak bi durum yok insallah sag salim alin bebislerinizi
Nasil oldu canim en başından anlatir misin hastaneye yatıs yapıldıktan sonra neler oluyor Ne gibi hazırlık oluyor lutfen anlatir misin canim bende Genel anestezi istiyorum aşamalarını merak ediyorum🙏🙏

Bence genel değil de epidural sezaryen ol
Bende korkuyordum ama hiçte korkulacak bisey değilmiş
O anı yaşamak varken tamamen bayılıp esinin sana anlatmasi farkli
Evet ama canim epidural imkansız çünkü korku var panik atak var yapamam yani birde ilk gebelik Ikiz beni bayıltsinlar uyandığım da hersey bitsin istiyorum

Ayni basliktan bi tane daha vardi. Yine bi arkadas istemis anlatmistim. Diger ameliyatlardan farki yok. Yatis yapiyorsunuz onluk veriliyor giyiyorsunuz formlar falan imzalaniyor. Damar yolunuz aciliyor sedye ile ameliyathaneye sonra orada kablolar falan takiliyor uyutmak icin ilac veriyolar o kadar

Ayni basliktan bi tane daha vardi. Yine bi arkadas istemis anlatmistim. Diger ameliyatlardan farki yok. Yatis yapiyorsunuz onluk veriliyor giyiyorsunuz formlar falan imzalaniyor. Damar yolunuz aciliyor sedye ile ameliyathaneye sonra orada kablolar falan takiliyor uyutmak icin ilac veriyolar o kadar
Çok da zor değil sanırım umarim guzel gecer canim teşekkür ederim cevap için

Nasil oldu canim en başından anlatir misin hastaneye yatıs yapıldıktan sonra neler oluyor Ne gibi hazırlık oluyor lutfen anlatir misin canim bende Genel anestezi istiyorum aşamalarını merak ediyorum🙏🙏
Evde deglm uygun olnca doncem yazacagm

Ben sezeryan olmakm gerekiyor ama doktor bunu unutuyo hep 2 defa hatirlatmistim bide acilen doguma gittigimde unutupta normal doguma alirlarsa bunu taktim kafaya kesinlestirmek icin neyapmam lazim doktor unutmasin.genel anesteziyide unutursa bide .

Ben sezeryan olmakm gerekiyor ama doktor bunu unutuyo hep 2 defa hatirlatmistim bide acilen doguma gittigimde unutupta normal doguma alirlarsa bunu taktim kafaya kesinlestirmek icin neyapmam lazim doktor unutmasin.genel anesteziyide unutursa bide .
Bence unutmaz oyle aniden normal doguma almazlar Bence canim hatırlat dile getir soyle zaten gün veriyorlar sezaryen için sana da verir

Back