- Konu Sahibi gozdemmmmmm
Arkadaşlar sonunda benim minik oğlum da erkek oldu...O kadar uğraştan sonra şkürler olsun atlattık....Erkek annelerine fikir olsun die ayrıntılarıyla anlatıyım..İlk olarak gittiğimiz dr sünneti kesinlikle genel anesteziyle yapılması gerektiğini söyledi..Anestezi için 4 saat öncesinden ,iki saat sonrasında açlık olacaktı...Damar yolunu açmak için 45 dk uğraştılar....Bebeğim perişan oldu....Kan tahlili anesteziye uygun çıkmadı...Bir hafta antibiyotik kullanıp tekrar giitik ...Bu sefer 45 dk uğraştılar ama damar yolunu bulamadılar bile..........Sonuç gene hüsran....Tahliller kötü( Meğersem virs kaynaklıymış hastalığı,boşuna antibiyotik içmiş...Bütün bunlardan bunaldığım için lokalle sünnet yaptırmaya karar verdim...1 yaşına kadar uygunmuş...Dr olabildiğince uykusuz getirin dedi...Sabah 5.30 da kalktı,uyutmadım...Saat 9 da hastanedeydik...Krem sürdüler..9.30 da operasyon için odaya aldılar..Dr. iki tane iğne yaptı pipiden....Ama hiç ağlamadı bile...Kucağıma verdi emzirmem için..Kucağımda uyudu...Yatağa koyunca uyandı....Bacaklarını bi cırt yardımıyla masaya sabitlediler....Eline cep teli verdik..Babası,ben,annem,kız kardeşim onu oyaladık..Ve oğlum gık demedi:)))) Tam 24 dk sonra odadan çıktık...Evimize geldik..İlk çişini yaparken biraz ağladı,sonra herşey normale döndü....Benim oğlum hareketli die korkmayın....Rabbim sabrını veriyo....O düz duvara tırmanan çocuk öylece oyalandı...