Moralinizi bozmak istemem ama genelde keyfi olarak bunu uygulamıyorlar, hatrı sayılır derecede panik atak hastası olanlara ve özürlü olarak kabul edilen bireylere uyguluyorlar. Kendim için araştırırken 2 yere sormuştum ordan biliyorum(benim de önceden tansiyon müthiş gidiyordu o koltuk meselesinde), tabi siz başka yerlerden kesin olarak teyit edersiniz yine. 2 tane büyük azı dişini çektiren ve 1 adet 20lik dişini çektiren biri olarak söylüyorum ki, korkulcak birşey yok emin olun, ÖNEMLİ OLAN DOKTOR. ilk diş çekimim tam bir kabustu benim, beceriksiz bir doktora denk geldim, beceremedi arkadaşını çağırdı falan, 1 saat benle cebelleştiler, (dişlerimin kökü parmak kadarmış dediklerine göre, o yüzden bu kadar uğraş oldu, bizim ailedeki herkesin diş ve kemik yapısı fazla gelişkindir) sonra kalan diğer diş çekimim için de beni çene cerrahına yönlendirdiler, SADECE KÖKÜ UZUN diye bunu yaptılar, 20lik diş falan değildi yine büyük azıydı. İşte bu olaydan sonra sizin gibi araştırmaya başladım ben de, ama olumsuz sonuç aldım. Neyse, aylar sonra yine aynı yerde eli o kadar hafif bir doktora denk geldim ki, 5 dakikaya hiçbir rahatsızlık vermeden çekimi yaptı, ki o diş sizin dediğiniz gibi kafası gitmiş, kökü kalmış, hatta üstüde zamanla diş etiyle örtülmüş bir dişti, yani çeneye gömülmüştü artık. Ben de sizin gibi yıllardır çektirmekten korkuyordum. Ama şuan dişimde hiç çürük kalmadı, dolgularım tam, çekim olması gerekenler çekildi, ve tel kullanıyorum 4 aydır. Anestezinin bünyede yarattığı bazı yan etkiler olduğu için, doktorlar dayanabilmesi mümkün hastalara genel anestezi önermiyor.