• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genel anestezi diş çekimi tavsiyeleri

zumra09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
41
21
38
42
merhaba genel anestezi ile 4 diş cektrmek istiyorum. yaptıranlar var mı?

Lokal anesteziyle hiçbir şey hissetmiyosunuz zaten sadece biraz baskı ama ağrı acı hissedilmiyor.

Hanimefendi allah askina 2 aydan fazladir cekmedigim aci kalmadi.artik neler yapildigini duymakla bile panik atak nobetine giriyorum .ne olur detay vermeyin.ayrica anestezi tutmuyor agzim

eğer gerekli değilse genel anestezi yaptırmayın. düşünsenize ağzınızın içinden akciğerlere kocaman boru yolluyorlar :rolleyes:
şaka bir yana daha yıpratıcı ve işlem olarak bence daha zor. doktorunuz gerekli görmüyorsa lokal yaptırın..

Sizi cok iyi anliyorum benmde 3 tane disim yanyana curudu cesaretimi toplayip gittim aama o koltuga oturdugum an tansiyonum dustu korkudan elim ayagim bosaldi bende genel anestezi il le yaptirmayi dusunuyorum

Sizi cok iyi anliyorum benmde 3 tane disim yanyana curudu cesaretimi toplayip gittim aama o koltuga oturdugum an tansiyonum dustu korkudan elim ayagim bosaldi bende genel anestezi il le yaptirmayi dusunuyorum
Eger imkaniniz var ise dentapolitan bostanciya gitmelisiniz

Cok pahali ama inanin bendede imkan yoktu devlette disimi cikilmaz bir hale getirdikleri icin mecbur ozele yatirdin parami. 4 tane 30 gr bilezik parasi tutuyor benim tum tedavi.ama ameliyatla dis tedavim 6 dis cekimi dolgu ve kanal 5 binlira 6 dis haricinde kalan tum dislerde islem var

Artik kredi cekip yaptiricam mecburen yeterki agri cekmiyim dunden beri oluyorum agridan bide astim hastasiyim ilac kullanamiyorum

Back