• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genel af ve yaşlı mahkumlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi yula
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yula

heptekhepyek
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2018
355
213
103
Aslında adli suç olan ama adi suçlar olarak zikredilen suçlara indirim yada af çıkartacaklar.Tecavüzcüler-tecavüzcü katiller-para katilleri dahil değilmiş.bunların yanında,anlık öfke ile eşini öldüren 70-80 yaşında bastonla yürüyebilen mahkumlar varki,işlenen suç vahim olsada onların ayaklarına kelepçe takılarak ev hapsine alınmalarını,hapislerde, mahkemelerde, yerlerde süründürülmemeleri gerektiğini düşünüyorum.

Acaba öldürülen kadınlar da onları affetmiş midir, süründürülmemeleri gerektiğini düşünüyorlar mıdır. .

Affı desteklememin tek nedeni bu beyefendinin durumunda olanlar.
Gerçi devlet içeride tutmak istediğini yine tutar bir şekilde herhalde, bilmiyorum.

Aslında adli suç olan ama adi suçlar olarak zikredilen suçlara indirim yada af çıkartacaklar.Tecavüzcüler-tecavüzcü katiller-para katilleri dahil değilmiş.bunların yanında,anlık öfke ile eşini öldüren 70-80 yaşında bastonla yürüyebilen mahkumlar varki,işlenen suç vahim olsada onların ayaklarına kelepçe takılarak ev hapsine alınmalarını,hapislerde, mahkemelerde, yerlerde süründürülmemeleri gerektiğini düşünüyorum.
Siyasete bu şekilde konu açmak yasak ;)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back