kesınlıkleayy senin sözüne neden inanmıyorki...böyle saçma bir sebepten ayrıldıysa bırak gitsin...
Haklisin inanmasi gerekiyor suan olayin aslini gordu ona ragmen niye devam ediyor boyle uzak kalmaya anlayamadim. Acaba tukurdugunu yalamak istemiyorda benim mi donmemi istiyorayy senin sözüne neden inanmıyorki...böyle saçma bir sebepten ayrıldıysa bırak gitsin...
seni gerçekten sevse böyle bir ayrılma olmazdı...haa olduysada gelip özür diler barışırdı...ayrılmanın saçma bahanesi olmuşHaklisin inanmasi gerekiyor suan olayin aslini gordu ona ragmen niye devam ediyor boyle uzak kalmaya anlayamadim. Acaba tukurdugunu yalamak istemiyorda benim mi donmemi istiyor
On gundur ne gorustuk ne de geldi ozur diledi bilmiyorum artik kafasinda ne donuyorseni gerçekten sevse böyle bir ayrılma olmazdı...haa olduysada gelip özür diler barışırdı...ayrılmanın saçma bahanesi olmuş
sana inanmayıp elalemin kızına inandıysa bırak gitsin.Atma mesaj falan özür dilesin önceArkadaslar 10 gun once erkek ar kadasimla ayrildik. Sebep yakin bir kiz arkasimin bana yaptigi bir saka. Saka tam olarak soyle cok mu yordun cocugu demis bende. Bende evet oldu diyip gulmusum. Sonra duzeltip yok ya yoldan geldi cok yorgun demisim. Ama o duzelttigim kismini gormemis kendi kendini doldurmus ozelimizi anlatiyorsun diyerek ayrildi. Sonra mesajlarin ekran goruntusunu yolladim ona. Ama on gundur hala barisamadik. Bugun ya da yarin gorusucez. Mesaj atayim mi sizce gorusucez mi diye. Ve kimseye ozelimizi anlattigim yok sadece kizlar srasindaki sakalar iste. Sizce barisirmiyiz ki :/
Haklisin inanmasi gerekiyor suan olayin aslini gordu ona ragmen niye devam ediyor boyle uzak kalmaya anlayamadim. Acaba tukurdugunu yalamak istemiyorda benim mi donmemi istiyor
On gundur ne gorustuk ne de geldi ozur diledi bilmiyorum artik kafasinda ne donuyor
Estagfurullah ne ozuru. Ayni seyi bende ddusunmuyor degilimçok özür dilerim bunu söylediğim için ama sanki ayrılmaya bahane aramış bulmuş gibi geldi bana
En azindan aciklamami bi iyice dinlesin istiyorum.Hatalı olan o iken sen neden alttan alıyorsun?
Ozur dileyecek kapasitede bir insan deggil kisana inanmayıp elalemin kızına inandıysa bırak gitsin.Atma mesaj falan özür dilesin önce
En azindan aciklamami bi iyice dinlesin istiyorum.
Ozur dileyecek kapasitede bir insan deggil ki
böyle bir insanla ne işin var peki...Ozur dileyecek kapasitede bir insan deggil ki
kapasitesi yoksa sen niye onla birliktesin farkında olduğun olumsuz bir durum varken neden hala birlikte kalasın ki bence özür dilese bile sen birleşme..Ozur dileyecek kapasitede bir insan deggil ki
Estagfurullah ne ozuru. Ayni seyi bende ddusunmuyor degilim