gene silik gene

zehra9090

hissediyorum bebeğim çok az kaldı....
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
1.870
146
kızlar ya Allah rızası için bi bakın.adetim benim 40 günü bulurdu ama 40 günü geçti gene 3 gün önce test yaptım 2 saat sonra silik çizgi çıktı bugün yaptım negatif ve gene 1 saat sonra silik çizgi :KK43: testin markası bebe tıme.ama adet sancılarım var bi kaç gündür hala olmadım.sadece bi kaç gün önce bi iki nokta geldi devamı yok bugünde hafiften gelmiş ama devamı gelmicek gibi. sanki.
hastane uzak olduğu için şu anda gidemem cmts gideyim diyorum ama niye böyle oluyor kızlar ya varmı başına böyle bişey gelen.

Burada saatler sonra silik çizgi görüp hamile olanda var olmayanda..

Olmayanlardan biri de benim.

2-3 saat sonra çift çizgi beliriyordu. Benim testin markası labaquick.

2 ay başıma böyle olay geldi.

İlk ay adetim 1 gün geçmişti saatler sonra çizgi çıkmıştı. Ertesi gün regl oldum.

Bu geçen ay 48. gün adet oldum. Testlerde saatler sonra çift çizgi çıkıyordu. Hepsi yalan oldu bende.

17 gün bir gecikmede bütün hamilelik belirtilerini yaşamadım. Sonra 7 martta küt diye kırmızı kartı yedim. Şok oldum. 1-2 gün daha olmasaydım kan testi yaptıracaktım gerek kalmadı.

İnşallah senin ki benim gibi olmazda hamiş olursun.

Hayırlısı Allah tan.

ilk 20 dakikadan sonra çıkan silik çizgileri dikkate almayanız lütfen, zaten testin üzerindede bu alenen yazar markası ne olursa olsun bu böyledir

konu sahibi ayrıca kesin sonuç almak istiyorasan en yakın sağlık ocağına gidip test yaptırmak istediğini söyleyebilirsin

Burada saatler sonra silik çizgi görüp hamile olanda var olmayanda..

Olmayanlardan biri de benim.

2-3 saat sonra çift çizgi beliriyordu. Benim testin markası labaquick.

2 ay başıma böyle olay geldi.

İlk ay adetim 1 gün geçmişti saatler sonra çizgi çıkmıştı. Ertesi gün regl oldum.

Bu geçen ay 48. gün adet oldum. Testlerde saatler sonra çift çizgi çıkıyordu. Hepsi yalan oldu bende.

17 gün bir gecikmede bütün hamilelik belirtilerini yaşamadım. Sonra 7 martta küt diye kırmızı kartı yedim. Şok oldum. 1-2 gün daha olmasaydım kan testi yaptıracaktım gerek kalmadı.

İnşallah senin ki benim gibi olmazda hamiş olursun.

Hayırlısı Allah tan.

sağol canım ya inşallah.ama sen kimyasal gebelikte yaşamış olabilirsin canım 17 gün az değil.bende ondan şüpheleniyorum ve çok korkuyorum.kan testi yaptıracağım yer yok.rabbim sanada nasib etsin banada ve tüm isteyenlere... :KK49:

ilk 20 dakikadan sonra çıkan silik çizgileri dikkate almayanız lütfen, zaten testin üzerindede bu alenen yazar markası ne olursa olsun bu böyledir

konu sahibi ayrıca kesin sonuç almak istiyorasan en yakın sağlık ocağına gidip test yaptırmak istediğini söyleyebilirsin

öyle canımda ne bilim bi umut işte.inan en yakın yer 2 saat çekiyo.ama en kısa sürede gidecem inşallah

cnm o bebetıme dedıgın markadan neredeyse tum kadınlar sıkayetcı cok kısıyı kandırdı bence sen baska testler de al ayrıca deger kucuk ıse boyle seyler olması normal bence senbaska bır marka ıle yarın sbah tekrar dene

cnm o bebetıme dedıgın markadan neredeyse tum kadınlar sıkayetcı cok kısıyı kandırdı bence sen baska testler de al ayrıca deger kucuk ıse boyle seyler olması normal bence senbaska bır marka ıle yarın sbah tekrar dene

inşallah hastaneye gidecem canım bakalım artık .umarım kandırmamıştır :)

X