Gendermaker cinsiyet belirleme testi

flutterbylge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
20
0
36
İngiltere
merhaba guzeller,

aranizda gendermaker testini deneyen oldu mu? ben gecen hafta yaptim, kiz cikti, kimler denemis kimlerde dogru cikmis cok merak ettim. takip ettigim babyandbumo diye bi forum var orda dabi suru yapan olmus, su ana kadar 12 kisiden 10u dogru..

merak ettim bakalim turkiyede de yaygin mi diye...

aralikta websitesindeki dogruluk orani %92 idi, dogru cikmazsa da parani geri iade ediyorlardi. ben amazon.com dan aldim (ingilterede satani bulamadim).

haftaya cumartesi belli olucak insallah cinsiyeti gorucez bakalim dogru muymus, cin takvimi de kiz demisti.. :nazar:

mrh arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen arkadaşlar 2010 aralık ayı 14 dü regli oldum ve ocak ayının 6 sında hastalanmam lazım dı ama olmadı şuan da gebeyim ve doğum tarihim 10.18.1984 şimdi bebeğimin cinsiyeti ne olmuş oluyo çin takvimi olayına göre yada başka bir yöntemi varsa söylermisiniz çooooooooook merak ediyorum

canim yazdigin baska bir konu altinda cevap yazmistim bu mesajina, soyle yazmistim:

merhaba, tebrik ederim oncelikle umarim rahat bir hamilelik gecirirsin.. internette bir suru yanlis cin takvimi var, hepsine inanma lutfen, oncelikle kendi cinlerin kullandiklari ay takvimine gore yasini, ve de hamile kaldigin ayin ay yilindaki numarasini hesaplaman gerekiyor.

benim komsum cin, birlikte oturduk kac tane siteye baktik, en dogrusu burdaki:

http://www.chinesefortunecalendar.com/TDB/BabySex.asp

once kendi dogum tarihini, sonra da hamile kaldigin gunu yazarsan kiz mi erkek mi oldugunu soyluyor. haftaya cumartesi belli olucak bizimki, bana kiz dedi haber veriririm dogru olup olmadigini.

bi de gendermaker diye bir idrar testi var, aralik ayinda dogruluk orani %92 idi ve yanlis oldugunda parani geri veriyorlardi, turkiyede de vardir umarim yoksa bile amazondan siparis edebilirsin, bana onda da kiz cikti, bakalim...

bol sans..

cevabını yazarsan seviniriz. çin takviminde benim kızım erkek çıkıyordu. burada kız çıktı. bu ay hamile kalmayı düşünüyorum. inşallah dediği gibi kız olur.
ama en önemlisi kız yada erkek kendimizi fazla kaptırıp moralimizi bozmayalım. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bu arada esnart hanım sizin kız olacakmış ben hesapladım. bebeğin cinsiyeti belli olduğunda cevap yazarmısınız? doğru mu merak ettim?

Back
X