Gençlik vahşileşiyor mu??

HuzunAla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2006
74
0
Umarım doğru bölüme açıyorumdur konuyu..

Konu çocuklarımız gençlerimiz!..Hani üstüne titrediğimiz,sevgiyle büyütmeye çalıştığımız gençlerimiz..

Bir süredir özellikle gençlerin takılıyorum dediği siteleri geziyorum.. Bunlardan bazıları kızımında üye olduğu siteler.. Ya çok korkunç.. Konuları hadi bir tarafa atalım ama çocuklarımızın yorumlarıda korkunç.. Kafası bacakları kopmuş,beyni dışarıya fırlamış bir resime yorumlar son derece can sıkıcı.. ''oooo süpeeer", bayıldım ellerine sağlık" gibi yorumlar..

Vahşi bir toplum mu geliyor arkadaşlar? Ve bizler anne olarak bu konu da neler yapabiliriz sizce..

Bana kalırsa bu önemli bir konu.. Paylaşımda bulunursanız sevinirim..

sanırım biraz empati yaptırmak işe yarar, biz yetişkinler bile bişi başımıza gelince ne kötü olduğunu anlıyoruz ama onlarda henuz boyle bi olgu yok, oturup desek ya bu beynı dağılmış olan senin yakının olsa annen baban arkadaşın olsa ne hissedersin die... sanırım basın internet film vs dünyasının herşeyi fütursuz ayyuka çıkarmasından oluyo bu, biz çocukları korusak okuldaki yaşıtları, çevresi onu sakındığımız şeylerle ilgili merak uyandırabiliyo '' şu siteye gir bak'' yada ' şu filmin şu sahnesi' 'şu mankanenin memesi ötekinin estetiği' cümlelerini duyan cocukları kontrol etmek zorlaşıyo dahası ilerde böyle bişi gerçekten olduğunda hissiz yetişkinler olabiliyo. biraz empati biraz ilgi belki neden yaptığını sormak ilgi alanlarını değiştirmek sporla resimle bişilerle meşgul etmek gerek. şimdiki annelerin işi zor hepinize allah kolaylık versin anneler

X