• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gençler için parfümler

LaLeLicik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
22
1
86
merhabalar beyaz tenliyim nasıl bir parfüm önerirsiniz ?
baharatlı kokuları sevmiyorum çiçek-meyve kokulu olabilir. fazlasıyla kalıcı olsun istiyorum ve geçtiğim yerde herkes kokuyu koklasın istiyorum yani çekici olsun :)

benim düşüncelerim:
1-armani code
2-chanel coco matmazel
3-tommy girl
4-dior hypnotic poison
5-givenchy absolutely irresistible

önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar ..

Son düzenleme:
merhaba ben avon blue rush kullanıyorum güzel ve kalıcı yani gençler için uygun bende 19 yaşındayım ama gerçekten çok hoş bi kokusu var ve hissedilir kendini belli eden bi koku.

Celebre deneyebilirsin canım, çok uygun gençlere bence.. Avon un parfumu o, bir de avon brazil var.. Ben onları kullanıyorum çok hoşuma gidiyor..

saydığın parfümlerde dior çok ağır ve herkeste var artık coco matmazel güzeldir birde givenchy güzel diğerlerini bilmiyorum

akasha katılıyorum. avon parfümlerinin bazıları gençlere yönelik olarak çok başarılı.
ve ayrıca selin_as ın dediği gibi senin seçimlerin çok ağır kokular.

avondan
--- brazil beat
--blue rush
---celebre
----pur blanca
uygun olur canım

oriflame den miss o edt kesinlikle mis gibi çiçek kokusu ve hafif

Son düzenleme:
eğer orijinal düşünüyorsan

ralph lauren -ralph

davidoff - cool water

d&g light blue

bir de she ve rebul un angie serisi bence genç kızlara uygun kokular.

jlo_glow.jpg
Yasin 16 bu parfümü tavsiye ederim mevsimde yaz zaten cicek bahcesinden cikmis gibi mis kokarsin.

merhabalar 16 yaşındayım beyaz tenliyim nasıl bir parfüm önerirsiniz ?
baharatlı kokuları sevmiyorum çiçek-meyve kokulu olabilir. fazlasıyla kalıcı olsun istiyorum ve geçtiğim yerde herkes kokuyu koklasın istiyorum yani çekici olsun :)

benim düşüncelerim:
1-armani code
2-chanel coco matmazel
3-tommy girl
4-dior hypnotic poison
5-givenchy absolutely irresistible

önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar ..

bence orjinallerden tommy girl yaşına en uygun olanı avondanda celebre blue rush pur planca iyidir.ben avonun yeni çıkardığı chtistian lacroix Absynthe kullanıorum yeşil renkli olanını çok memnunum süper kalıcı bir koku:dance:

Back
X