• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genci kendi köpeği öldürdü

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Genci kendi köpeği öldürdü
İngiltere'nin Preston kentinde, kendi köpeği tarafından ısırılan 22 yaşındaki bir genç hayatını kaybetti.
Sitene Ekle
genci-kendi-kopegi-oldurdu-6466392.Jpeg

Pitbull cinsi köpeğin, Liam Hewitson'ı Cuma günü öğleden sonra evinde sara nöbeti geçirdiği sırada ısırdığı açıklandı. Kısa sürede eve gelen doktorlar, yüzünden ve boynundan yaralanan Hewitson'ı tedavi etmeye çalıştı.

Ancak İngiliz genç tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.Köpek ise görevlilerce uyutuldu.

Polis yetkililer, "Trigger" adlı köpeğin 5 ya da 6 yaşında olduğunu söyledi.Köpek doğumundan bu yana Hewitson'ın evinde yaşıyordu.

Hewitson ailesi trajik olay sonrası yaptığı açıklamada, Liam'ın "Çok sayıda arkadaşı bulunan ve daima güleryüzlü olan bir kişi" olarak tanımladı.

Açıklamada Liam'ın babası, kız arkadaşı ve üç kardeşince çok özleneceği belirtildi. Olay sonrası Cuma akşamı evine çok sayıda çiçek bırakılan Liam, sevenlerince anıldı.

http://www.milliyet.com.tr/genci-kendi-kopegi-oldurdu/dunya/detay/2173216/default.htm

sara nöbeti geçirdiği sırada... ne korkunç bir ölüm

Su kopekleri daha hala ne diye beslerler ki anlamadim. Tehlikeli bir cins iste... bir de bunu colugu cocugu olup da besleyenler varsa akillara zarar yani

"DeryaLi, post: 44428631, member: 722391"]Bu olabilir:KK56:[/QUOTE]
evet ,
bu gencin madem böyle bir sıkıntısı var .Köpeğe bu hastalığı bir şekilde tanıtılması gerekirdi.
ben bile 15 yaşında filan sara nöbeti geçiren biri gördüm ve anlam verememiştim.

Köpek 6 yaşına kadar hiç görmemiş mi sahibini nöbet geçirirken acaba?
Yine de fena niyetli olmadığını düşünmek istiyorum. Bazılarınızın tahmini gibi, o nöbet esnasında ürkmüş ve belki de panikle saçmalamış olabilir..:KK64:

Bir de bu köpekler, nasıl eğitilirlerse o şekilde davranıyorlar. Bu da var maalesef..Çok mu hoyrat ve saldırıya meyilli eğitildi acaba:KK64:
Ve gün geldi, ölen çocuk ektiğini biçti?
Of çok can sıkıcı, yazık ölen gence..

Hem delikanlıya hem pitbull'a yazık olmuş:(

Pitbull 2 ırktan türetilmiş diye biliyorum, bazı türetilmiş ırklarda genetik bozukluklar olabiliyor, belli bir yaşa geldiklerinde bu bozukluklar devreye giriyor ve kiminde bir hastalık oluşurken kiminde dengesizlik sorunları yaşanıyor.

Bu pitbull 5-6 yaşlarındaymış, biyolojik saati devreye girmiş, sahibini öyle görünce kendini tehlikede sanıp zaten genlerinde olan saldırganlık ortaya çıkmış olabilir, pitbull'lar doğrudan boyna saldırır.

Muhtemelen kendine getirmeye çalışırken bilmeden yaptı.

Daha önce yüzü parçalanan kadın için de labradoru saldırdı vay efendim sahibi parçaladı yazılmıştı, sonradan kadın uyku ilaçlarıyla intihar ettiğinde köpeğin kadını kendine getirmeye çalışırken yaraladığı çıktı ortaya.

Pitbull, staff vb. türler arama kurtarma köpeği hatta terapi köpeği olarak kullanılabilen ırklardır. Dolayısıyla düzgün insanlar tarafından yetiştirilen pitbulllar gayet güzel ve dengeli köpekler oluyor.
8577544_orig.jpg

861573.jpg

1224980.jpg

helicopter.jpg

9670521_orig.jpg

Hem delikanlıya hem pitbull'a yazık olmuş:KK43:

Pitbull 2 ırktan türetilmiş diye biliyorum, bazı türetilmiş ırklarda genetik bozukluklar olabiliyor, belli bir yaşa geldiklerinde bu bozukluklar devreye giriyor ve kiminde bir hastalık oluşurken kiminde dengesizlik sorunları yaşanıyor.

Bu pitbull 5-6 yaşlarındaymış, biyolojik saati devreye girmiş, sahibini öyle görünce kendini tehlikede sanıp zaten genlerinde olan saldırganlık ortaya çıkmış olabilir, pitbull'lar doğrudan boyna saldırır.
dengeli cins mi dengesiz cins mi ?
bunu ayırmamız pek mümkün değilken hiç beslemesek bu cinsi olmaz mı?
Şehrin göbeğinde çok gereksiz.
Dağda bayırda filan bekçilik için normal de ,şehirlik yerde daha uygun cinsler var.
Alman Çoban Köpeği gibi,ne bileyim Retreıval gibi,Doberman gibi.

dengeli cins mi dengesiz cins mi ?
bunu ayırmamız pek mümkün değilken hiç beslemesek bu cinsi olmaz mı?
Şehrin göbeğinde çok gereksiz.
Dağda bayırda filan bekçilik için normal de ,şehirlik yerde daha uygun cinsler var.
Alman Çoban Köpeği gibi,ne bileyim Retreıval gibi,Doberman gibi.
Alman çobanın, rottweilerın, dobermannın, ya da dogonun da farkı yok o açıdan bakarsanız. Saldırgan yetiştirmek isteyen insanlar bu ırkları da, ismini yazmadığım diğer bir sürü ırkı da zaten saldırgan yetiştirebiliyor.

Back