Gencecik bir kadın daha öldü

sbeden

Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
10.890
20.099
HER ŞEY BOŞANMAK İSTEMESİ İLE BAŞLADI
Sanayide çalışan Hakan Fırat, dün akşam Çarmuzu Mahallesi'ndeki evlerinde 1 yaşındaki oğlunun annesi 2 yıllık eşi Kübra Fırat ile kadının boşanma isteği üzerine tartıştı. Tartışma sırasında öfkelenen Hakan Fırat, evdeki av tüfeğiyle eşine ateş etti.

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ
Olay yerinde yaşamını yitiren Kübra Fırat'ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Ölümüyle yakınlarını yasa boğan genç kadının cenazesi, Şehir Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.

https://www.haberler.com/kocasi-tarafindan-oldurulen-genc-kadin-topraga-10620644-haberi/

Son düzenleyen: Moderatör:
Çocuğun çocuğu olmuş büyümeye ,genç olmaya, para kazanmaya bile fırsatı olmayan bu güzel kadınları bir bir toprağa gömüyoruz( artık "dikkat tehlike :erkek var" gibi oldu ülke:S

İkinci haber bugün , ışıdli kocası bıcaklayan bir de bu yavrucak. Ne desek boş, ne desek anlamsız

Şubat ayı boyunca yani 28 günde 47 kadın öldürülmüş. Bu nasıl olabilir bu insanlar ne istiyor ya? Kendi egolarını tatmin etmek için kadınları kullaniyor şeref yoksunları.

Allah rahmet eylesin, cennetine kabul etsin inşallah. O minicik kuzu öksüz kaldı ya, hem de babası tarafından öksüz bırakıldı ya. Ne diyeyim bilemiyorum daha fazla..

gerçekten de çocuğun çocuğu olmuş. yazık günah. önce baba evinde oradan koca evinde hiçbir şey yaşayamayan geçen ömür

Hergün kahroluyoruz. Gecen hafta lobide 20 den fazla bıcak darbesiyle öldürülen kadinin videosunu izledim haykirislarini duydum. Cani son darbede bıçağı kadinin sirtinda birakti. Kadinin 2 cocugu ortada kaldi. Orda ki 3 4 adam celimsiz sifatsiz adamdan aslan gormus gibi kactilar bicaklanmaya sahit olduklari halde. Gogsume yumru oturdu . Mahvoldum. Oksure oksure ikinarak o yumrudan kurtulmaya calistim. Kahroluyoruz her gun

Amin inşaAllah evladina doyamadi ayirdilar cennette bulusurlar inşaAllah
Goz yaslari icinde kaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…