Romatoloji - Romatizmal Hastalıklar Genç yaşta Romatoid Artit e yakalananlar

vildan41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
381
5
37
arkadaşlar ben daha 25 yaşındayım ve 3 senedir romatoid artitliyim hamilelilkten sonra hastalığım aktif hale geldi ve haplar fayda etmedi. bugün iğneye başladık(humira) benim gibi olanlar varmı merak ediyorum. birbirimize destek olalım. allah hepimize şifa versin

geçmiş olsun canım Allah şifa versin bende ankilozan spondilt hastasıyım romatizmanın bir çeşiti romatoid artrite yakın bi hastalık hastalıgıma teşhis 21 yaşında konuldu ve şuan 24 yaşındayım bi çok ilaç kullandım yanetkilerinden dolayı bıraktım umarım sen böyle bir durumla karşılaşmazsın humira tedavide olumlu etkiler gösteriyr genellikle

mrb canım bende 16 yaşında ra teşhisi kondu 25 yaşındayım bu hastalıkla savasıyorum bende humıra kullandım bebek istedigimiz için bırakmıştım 9 ay kullandım ama çok rahattım o dönem vucutta enfeksıyon riskini artıyormuş dikkat etmek lazım canım nerede tedavı görüyosun

Bende 1 yıldır Seronegatif artrit hastasıyım. 27 yaşındayım. ilaç kullanıyorum

bende senedir spondılıtartrıt hastalıgı var. bır cesıt ıltıhaplı omurga romatızması. suan 3,5 aylık hamıleyım 1 aylık hamıleyken bırgun yataktan kalkamadım ve o gunden berı ılaç kullanıyorum . son 30 gundurde prednol kullanmaya basladım. gebelıkte ılaç kullanımı sakıncalı ama yapabılecek hıcbırseyım yok. benım gıbı olan arkadaslar varmı bende merak edıyorum.
goztepe medıcalparkda demet tasan'a gıdıyprum.

bende 2010 nısan mayıs ayından berı kızımı emzırırken agrlarla tanıstım 1.5 yılkesıntısız dahada artarak devam ettı calısıyordum ustelı cok zor oldu sayısız ılac kullandım hep denedık en son mathetraxete fayda ettı 2 yıl coktan bıttı ılacı kestık sadece plapuenıl kullanıyorum sanırım her ıhtımale karsı agrılar tekrar baslamasın dıye
3 ayda bır kontrollerıme devam edıyorum dr um hakan tufekcı cok memnunum kısa surede eskı saglıgıma kavustum
ama suan ıkıncı bebıs konusunda kararsızım dr um dusunme yap dedı ben senı rahat ettırırım dedı ama ben ılac kullanmak ıstemıyorum buyuzden kararsızım
rabbım yardmcımız olsun cok kotu gunler gecırdm

Merhaba canim oncelikle allah cumlemize sifa versin bende 26yasindayim 3 senedir evliyim bende humira, embrel ve son olarak remicade serum kullandim yaklasik 1 senedir tum ilaclari kestik kortizonla idare ediyorum bebek dusundugumuz icin sende miilaclari birakip hamile kaldin

Merhaba bende 26 yasindayim yaklasik 12 senedir ra hastasiyim ; ( bende remicade serum kullaniyordum bebek dusundugum icin biraktim ilaci biakinca cok zorlandim kortizonla idare ediyorum yaklasik 1 senedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…