- 11 Nisan 2011
- 514
- 9
- 118
- Konu Sahibi seheryelikiz
-
bende de erken menapoz var 26 yaşındayım 7 senedir ilaçla adet oluyorum çok zor bir durum ilaç kullanmak sorun değil de çocuk meslesi çok kötü
ben esrtofem ve duphaston kullanıyorum sen ne kullanıyosun canım bana gittiğim her doktor çocuğun olmaz dedi tüp bebek bile olmazmış kıbrısta yumurta donasyonu yapılıyor ancak o olabilirmiş
Bende gecen hafta ögrendim erken menopoza girdigimi,3 aydir yaklasik adet görmüyorum.
Doktorum ilac verdi,yarin bitiyor.Ben hala adet görmedim.Aslinda birkackere böyle olmustu,3-4 ay üst üste olmayip,sonra kendiliginden düzene girmisti,simdide insaallah öyledir diorum ama hormon sonuclarim erken menopoz yaziyor.Prem.Over yetmezligi ve birincil kisirlik yaziyor,sanirim buda erken menopoz.Tedavi ile de olsa hamile kalmak istiyorum,insaallah bende annelik duygusunu tadarim,rabbim her isteyene en yakin zaman da nasip etsin insaallah.
üzülme ve umudunu yitirme.bana hic öle demediler.bebek olur ilacla yumurtluyosun tedavi olursunbebek istersen demislerdi en son.yok ben im ilac farkli.en son treseguins die bi ilac..hala almasam adetim gelmio.alirsam kilo alicam ve bebegim olmiycak..acil doktora cikmam gerek..
Bende gecen hafta ögrendim erken menopoza girdigimi,3 aydir yaklasik adet görmüyorum.
Doktorum ilac verdi,yarin bitiyor.Ben hala adet görmedim.Aslinda birkackere böyle olmustu,3-4 ay üst üste olmayip,sonra kendiliginden düzene girmisti,simdide insaallah öyledir diorum ama hormon sonuclarim erken menopoz yaziyor.Prem.Over yetmezligi ve birincil kisirlik yaziyor,sanirim buda erken menopoz.Tedavi ile de olsa hamile kalmak istiyorum,insaallah bende annelik duygusunu tadarim,rabbim her isteyene en yakin zaman da nasip etsin insaallah.
Amin ,Allah her isteyeni hayirli,saglikli Evlat sahibi yapsin.
Bazen duvarlar üzerime geliyor,esim evde yokken kendimi cok yalniz hissediyorum..
Ev isinden baska ilgilenecek meskalem yok,hergün ayni yat, kalk yemek yap temizlk yap,tv-internete bak,Ruhum daraliyor,rabbim yüzümüze gülsün,kucaklarimi bos birakmasin,evlerimizde bebek sesleri,aglamalari cinlasin insaallah.
Bana doktorum her muayenede yumurtlamam oldugunu söylüyordu,gecen de dedi hatta, ama over yetmezligi sonucu aldim,birincil kisirlik yaziyor.
FSH cok yüksek 27.08
LH 14
Prolaktin 11.76
E2 22.54
AMH 0.08
Hic mi sansim yok,okudukca deli oluyorum ,rabbim hepimizin yardimcisi olsun insaallah,O ol deyince hersey olur,ol desin bizlerde Anne olalim,bebegimizi icimizde hissedelim.
Birde 1-2 cocugu olupta 3. Cü olmuyor diye üzülenlere yakinanlara acayip kiziyorum.
Var böyle anidiklarim,yaaa bir tane olsun 9 takla atacagim.
merhaba pamko benim adetlerim de tamamen kesilmeden önce düzensizlikler vardı hatta doktor doğum kontrol ilacı veriyodu düzene girmesi için benim de az oluyodu dediğin gibi bence şimdide git doktora adetin 3. günü hormon testi yaptır fsh a falan bakılsın bence ihmal etme biran önce git
teşekkür ederim..ya doktor lafı duyunca bile fenalık geçirenlerdenim neredeyse:))hastanaye gidesiye kadar sorun yok o odaya girip doktorla kaldımmı tamam artık pır pır ben(( bi cesaret gideyim ben o zaman madem vardı bendeki gibi..ya bu konuda pek bilgim yok nasıl bi muayene falan kan testi gibimi oluyor???yani komik gelebilir sorularım ama ben bugüne kadar doktora bi çocukken gittim neredeyse..Allah nazardan saklasın hastaneye yolum düşmedide..oyüzden bilmiyorum bu konuyu hatta bundan burada sormamın sebebide..
rica ederim canım maşallah diyelim o zaman sana ayy ne güzel nazar değmesin ben de tam tersi hastaneden çıkmıyorum neredeyse ama olsun napalım ALLAH dermansız dert vermesin bu halimizede şükür. sen kaç yaşındasın evlimisin bir kadın hastalıkları ve doğum doktoruna gitmen gerekiyor hormon tahlili verir sana büyük ihtimalle fsh gibi hormonlarına bakar kan testiyle belki gerekirse ultrasonla falan bakar karnına hiç telaş yapma rahat ol söylediğin gibi endişelerin varsa biran önce git kafan rahat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?