Göz Çevresi Bakımı Genç yaşta göz altı problemi...lütfen bakınız...

nedensude

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
548
227
Kızlar göz altlarımdan okadar muzdaribim ki anlatamam...Kendimi bildim bileli göz altlarım koyu ve şiş..Ama acayip şiş ve göz altlarım kocaman..Daha 24 yaşımdayım ve çok sıkıldım artık..Bu yaşta hiç bir doktor ameliyat olmamı önermedi ama beni gördükleri zaman evet ameliyat olmalısın dediler..Fakat şu sıralar durumum da hiç müsait değil ameliyata..Cildiyeye gittiğimde de normal piyasada olan kremleri verdiler..3 doktora gittim 3 ü de farklı krem önerdi..Benim gibi yaşı genç olup kullanıdğı krem sayesinde torbacıkları ve morlukları hafifleyen var mıdır..Lütfen yaşınızı da belirterek yardımcı olun bana :KK43:((

kusura bakma bildiklerim olsa paylasirdim ama, bu konu hakkinda hicbir bilgim yok.umarim bi care bulursun:KK43:((

benim de kocamannnn çukur gözlerimin altı ama ne yapalım alışmak zorundayız

Kızlar göz altlarımdan okadar muzdaribim ki anlatamam...Kendimi bildim bileli göz altlarım koyu ve şiş..Ama acayip şiş ve göz altlarım kocaman..Daha 24 yaşımdayım ve çok sıkıldım artık..Bu yaşta hiç bir doktor ameliyat olmamı önermedi ama beni gördükleri zaman evet ameliyat olmalısın dediler..Fakat şu sıralar durumum da hiç müsait değil ameliyata..Cildiyeye gittiğimde de normal piyasada olan kremleri verdiler..3 doktora gittim 3 ü de farklı krem önerdi..Benim gibi yaşı genç olup kullanıdğı krem sayesinde torbacıkları ve morlukları hafifleyen var mıdır..Lütfen yaşınızı da belirterek yardımcı olun bana :KK43:((

tatlım benim de göz altımda koyu halkalar var ve o kozmatik kremler bi halta yaramıyo.walla bende bi çare bulamıyorum araştırıyorum.buz koyuyorum olmuyo suna dumankayaya danışacam ben onun bitkisel kremleri fln var.şişlik için benimde var ama fazla değil artı genetik yanii buz koy çay poşetleri varya onlardan koy işe yarıo:44:

ben de deli gibi 29 yıldır çare arıyorum o şişliklere bulamadım maalesef:KK43: hiçbir kozmetik işe yaramıyor onlara para dökmekmeyi ve umutlanmayı bıraktım artık!

tıppın çaresiz kaldığı bir durum bu çözümü yok gibi... ama yeni nesilde çok fazla bu sorun artık herkesin ömrü pc başında geçiyor mutlaka bir çözüm geliştirilmeli...

malesef bende 22 yaşndaym ve aynı sorundan muzdaribim denemediğim şey kalmadı çaresi yok gibi:KK43:

bende 20 yasındayım acaba baslasam mı goz altı kırısıklıgına bılmıyorum of bı de bı suru bakım sıkıyo benı bı kac yag aldım bı kac yerıme yapmak ıcın yagdan tıksınıyorum artık:KK43: son olarak tvde doktorun onerdıgı tevafuk ızledım uzum cekırdegı yagını surun dıyodu ama yıkıyomuyuz ole ce kalıyomuyuz hıc demedı snrasını ve de annem ıcın aldım kırısıklgım yok ala kullnıyım mı bende morluk var ama gıcık oluyorum ona sormyaın offfffffffffffffffffffff

X