- 9 Ocak 2025
- 3
- 1
- 1
- 16
- Konu Sahibi catlakfistik
merhabalar öncelikle benim yaşım 16 ve maalesef erkek arkadaşımla cinsel ilişkiye girdim iki kez annem doğulu olduğu için maalesef beni sürgüne gönderdi sevgilim beni terk etti bu olaylar ilk olduğunda yanımda oldu. kendisi benden 3 yaş büyüktü. Pazartesi günü istanbula geri döneceğim. Benim derdimse benim canım gerçekten çok ama çok fazla ilişkiye girmek istiyor psikiyatriste gittim selectra 50mg versi yasmin ve androcur kullandım düzenli olarak ama hiçbiri işe yaramadı. Yaşım çok küçük ben bir daha böyle bir şeyi yaşamak istemiyorum üniversiteye gidinceye kadar en azından. Ablama ya da anneme bu duygularımdan bahsedemiyorum çünkü çok ters tepki verirler. Ama artık geçmesini istiyorum dayanamıyorum bağımlı olmuşum gibi hissediyorum kendimi ve mast artık bir yere kadar götürüyor beni. Gerçekten çok yoruldum bu yaşadığım şeylerden de bu rahatsızlığımdanda. Nolursunuz yardımcı olur tavsiye verin artık dayanamıyorum çünkü. Çok teşekkür edeirm ve nolur yargılamayın ben bu kadar ciddi sonuçlarının olacağını bilmiyordum.