• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genç Kızlara Cinsel Organını Gösteren Tacizci Gözaltında

EnHarbiKiz

Mikemmel Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
30.291
60.018
798
36
Samsun'da Mimar Sinan Mahallesi İsmet İnönü Bulvarı üzerinde genç kızlara cinsel organını göstererek taciz eden zanlı, polisin başarılı operasyonuyla yakayı ele verdi.
cinsel-organini-gosteren-tacizci-gozaltinda-8005041_x_o.jpg

Samsun'da 7 genç kız ve kadına cinsel organını göstererek tacizde bulunduğu iddia edilen 27 yaşındaki M.E.E. şikayet gözaltına alındı.

7 GENÇ KIZA CİNSEL ORGANINI GÖSTERDİ

Olay Atakum İlçesi Mimar Sinan Mahallesi İsmet İnönü Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre M.E.E., farklı günlerde 7 genç kıza cinsel organını göstererek tacizde bulundu. Şüphelinin eşkalini veren mağdurların şikayeti üzerine harekete geçen polis, M.E.E.'nin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

YAKAYI ELE VERDİ

Bugün iki kadın yaklaşık 1 saat arayla polise giderek bir apartmanın kapısından bir kişinin kendilerine cinsel organını gösterdiğini ifade etti. Çevrede yapılan araştırma sırasında eşkale uygun olan M.E.E. polis tarafından yakalandı. Mağdurlar tarafından da tespit edilen şüpheli ile ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.
http://www.haberler.com/cinsel-organini-gosteren-tacizci-gozaltinda-8005041-haberi/

Sevgili polisimiz umarım Beşiktaş'taki sapıkları da yakalar, karşılaştığım gece yarım saat arayla iki defa aradığımda ekip gönderme sözü vermişlerdi gerçi kim bilir ,bir aydan fazla oldu ama, gelirler herhalde.Umudumu kaybetmeyeyim...

Bu cinsel organ gösterme ne biçim bir ruh halidir .

Lisede bizim okulun orda da vardı ; ünlü bir rock grubunun elemanıydı kendisi . Okuldan aşağıdaki kafeye onun evinin önünden geçerdik , hop camda , aç kapa yapardı :KK62:

bakalım bu yarışı adana mı kazanacak samsun mu merakla takipteyiz:110:

Kesin adana kazanır benim de başıma geldi hemde çukurova üniversitesinde iyy benim kafa basana kadar adam iyi dalgasını geçmişti lanet olası hatırladım bir an

Okuduğuma beni pişman etti bu konu anıları hatırladım tövbe ya :KK53:

Tutcan o pipisini koparcan pislik adam.
Hic unutmam yasim 16 17 msn meshur ozamanlar biran da bi kamera acildi ve karsimda ne goreyim (anladiniz siz onu) . En az 1 hafta etkisinden cikamamistim :D

Tutcan o pipisini koparcan pislik adam.
Hic unutmam yasim 16 17 msn meshur ozamanlar biran da bi kamera acildi ve karsimda ne goreyim (anladiniz siz onu) . En az 1 hafta etkisinden cikamamistim :KK70:

Ben daha beterini yaşadım ama yaşadığım şeyi anlamak baya uzun sürmüştü:KK25:

Ne yasadin kiz merak ederim ben :KK48:

Çukurova üniversitesi yolunda yürürken park halinde duran bir araba içinde bir adam kapı açık soru soruyor fen edebiyat fakültesi nerde bende salak gibi tarif ediyorum ama adam anlamıyor benim aklından bile geçmedi birşey adamın yüzüne bakıyorum tabi sadece en son anlattım anlattım tarif ettim derken geliyor geliyor dedi ney geliyor dedim gerisini boşver dondum kaldım:confused:

Çukurova üniversitesi yolunda yürürken park halinde duran bir araba içinde bir adam kapı açık soru soruyor fen edebiyat fakültesi nerde bende salak gibi tarif ediyorum ama adam anlamıyor benim aklından bile geçmedi birşey adamın yüzüne bakıyorum tabi sadece en son anlattım anlattım tarif ettim derken geliyor geliyor dedi ney geliyor dedim gerisini boşver dondum kaldım:confused:
Yooook artik:KK57:

11 yaşımdayım, annemin çalıştığı yere yürüyorum çok yakın zaten. Bir asker şeyini açıp göstermişti. Korkudan titreyerek eve koşmuştum. Ayyy

Back