• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genç Kadın, Kendisini Aldatan Kocasını Kırbaçladı

tantanis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2015
7.195
9.105
118
Kocası Jaime Zambrano'yu metresiyle bir otele girerken gören genç kadın, "Bana ve çocuklarına ihanet ettin" diyerek herkesin içinde kırbaçladı.

Kocasının kendisini aldattığını öğrenen kadın, onu metresiyle görmesinin ardından inanılmaz bir intikam aldı.

SOKAKTAKİLERDEN YARDIM İSTEDİ

Kocası Jaime Zambrano'nun metresiyle bir otele girdiğini gören Suzana Vasquez, kocasını kendi yöntemiyle cezalandırmaya karar verdi. Otelin bulunduğu sokaktakilerden yardım isteyen Suzana, onu konuşmak için bir kafeye gelmeye ikna etti.

HERKESİN İÇİNDE KIRBAÇLADI

Burada herkesin içinde kocasını acımasızca kırbaçlayan genç kadın, "Annene ihanet ettin. Çocuklarına ve bana ihanet ettin. Sana öğreneceğimi ve seni cezalandıracağımı söylemiştim." diye kocasına bağırdı.

Olay anına dair videonun ortaya çıkmasının ardından, polis genç kadın hakkında bir suçlama olup olmayacağına dair araştırma başlatıldığını açıkladı.

06 Kasım 2015 Cuma 13:01

Kaynak: http://m.sondakika.com/haber/haber-genc-kadin-kendisini-aldatan-kocasini-kirbacladi-7851105/

Dürüst olmak gerekirse televizyonda görünce ilk etapta oh hak etmiş adam iyi vursun gibi bi tepki verdim ama sonra düşününce tersi olsa ve aldatan kadın kırbaçlansa aynı tepkiyi vermezdim şiddet kimden gelirse gelsin kötü dedim. Fikirlerinizi merak ettim. Çünkü hala içimde kadına hak veren bir yan var nedense :KK17:

Dürüst olmak gerekirse televizyonda görünce ilk etapta oh hak etmiş adam iyi vursun gibi bi tepki verdim ama sonra düşününce tersi olsa ve aldatan kadın kırbaçlansa aynı tepkiyi vermezdim şiddet kimden gelirse gelsin kötü dedim. Fikirlerinizi merak ettim. Çünkü hala içimde kadına hak veren bir yan var nedense :KK17:
Kadın olsun erkek olsun bu igrencligi yapiyorsa hak ediyor her türlü hakareti bence. Hiç bir yanım aldatan kadına hak vermez,veremez.

Gariban gibi kadına bakıyordu :KK70:
Şimdi gülüyoruz ama en azından sonunda kötü birşey yaşanmamış, öldürme yaralama yok, komiğime gitti adamı gözümde canlandırınca:KK70:

Şiddet olmamalı evet ama kadınlar aynı şeyi yapınca sonuçları çok daha ağır oluyor maalesef, erkek nedense daha bir hoş görülüyor aldatmalarda, oysa aldatma asla olmamalı, öyle kadınlar çiçek, erkekler arı, her çiçekten bal alırlar, kadının bir nefsi, Erkeğin 9 nefsi gibi şeylere itibar etmiyorum, cinsellik içgüdüselse bu kadında da var erkekte de, çiçeğinden sıkıldıysan adam gibi sıkıldım dersin yolları ayırırsın, hem sümbüle konayım hem güle olmaz.

Kadın olsun erkek olsun bu igrencligi yapiyorsa hak ediyor her türlü hakareti bence. Hiç bir yanım aldatan kadına hak vermez,veremez.
Anlatım düşüklüğü yapmışım. Kadın derken kocasını kırbaçlayan kadından bahsettim. Aslında olmaması gereken bi davranış ama içimden kadını tebrik etme isteği geliyor. :KK12:

Hak etmiş böyle kadınlar Türkiye de olmalı.. böyle adamların hakkından böylesi gelir işte. her ne kadar şiddete karşı olsamda bu durumda biraz terbiye şart olmuş :KK9:

Anlatım düşüklüğü yapmışım. Kadın derken kocasını kırbaçlayan kadından bahsettim. Aslında olmaması gereken bi davranış ama içimden kadını tebrik etme isteği geliyor. :KK12:
Hee şimdi anladim:KK53: e aldatmasin onlarda bosansin ne halt ederse etsin:KK12:

cok iyi yapmis.
kadin da aldatsa hakeder.
aldatacagina bosansin istedigini yapsin.
sonucta o kirbac acisi kisa surede gececek ama aldatilmanin acisi yillar surecek.

kadının bir nefsi, Erkeğin 9 nefsi
yalnız abla kadının 9 nefsi diye biliyorum ben
kadının 9 nefsi 1 aklı
erkeğin 9 aklı 1 nefsi
kadın 1 aklıyla 9 nefsi idare eder
erkek 9 aklı ile 1 nefsi idare edemezmiş

yani kadınlar her halükarda erkeklerden daha akıllı ;) :KK53::KK36:

Adam belki de metresiyle kırbaç fantezisi yapmayı hayal ediryordu buluşmaya giderken ..:rolleyes:
Ama gerçekler eşinden yediği acımasız kırbaç darbeleri olmuş yazıkk :KK53: terslik var bu işte.. :KK70:

Hak falan vermedim ben.Tamam çok kötü bir durum ama herkes birbirini kırbaçlamaya kalksa neler olur bir düşünün...

Back