Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de şekerli sevmem. Peki sizce hangisi en güzel parfüm? Genel olarak bütün kadınlara yakışan?Tek bir cevap olamaz tene ve tarza göre değişir. Ama ben şu cevabı vermek istiyorum.
Asla ama asla şekerli olmayandır.
Öyle bi genelleme yapmak gerçekten çok zor ama ben fresh kokuları çiçeksi kokuları çok severim. Alırsam bu tarz alırım. Ama bazen yanımdan çok şık giyinen seksi bir parfüm sıkmış bi kadın geçer buna da bayılırım.Ben de şekerli sevmem. Peki sizce hangisi en güzel parfüm? Genel olarak bütün kadınlara yakışan?
Benim çoğu arkadaşım Loncome Miracle önerdi. Eskiden koklamıştım ama tam hatırlayamıyorum. Sizce nasıl bir parfüm? Biliyor musunuz?Öyle bi genelleme yapmak gerçekten çok zor ama ben fresh kokuları çiçeksi kokuları çok severim. Alırsam bu tarz alırım. Ama bazen yanımdan çok şık giyinen seksi bir parfüm sıkmış bi kadın geçer buna da bayılırım.
Bilmiyorum. Benim en sevdiğim Lacoste Touche of Pink.Benim çoğu arkadaşım Loncome Miracle önerdi. Eskiden koklamıştım ama tam hatırlayamıyorum. Sizce nasıl bir parfüm? Biliyor musunuz?
Onu hiç denemedim. Ama şekerliler çok fena oluyor cidden yaBilmiyorum. Benim en sevdiğim Lacoste Touche of Pink.
Basit kokuyor benceBenim çoğu arkadaşım Loncome Miracle önerdi. Eskiden koklamıştım ama tam hatırlayamıyorum. Sizce nasıl bir parfüm? Biliyor musunuz?
Basit derken nasıl mesela?Basit kokuyor bence
Yani bilindik bir koku beni vurmamıstı pürüzsüz bir koku değil benceBasit derken nasıl mesela?
Orjinal mi kullanıyorsunuzYıllardır Calvin Klein IN2U kullanıyorum. Bazen farklı bir parfüm sıkmak istediğimde Puccini - Lovely Night’ı kullanıyorum. İki parfüm de sıktığım zaman çok beğeniliyor
EvetOrjinal mi kullanıyorsunuz
Benim çoğu arkadaşım Loncome Miracle önerdi. Eskiden koklamıştım ama tam hatırlayamıyorum. Sizce nasıl bir parfüm? Biliyor musunuz?
Bilmiyorum. Benim en sevdiğim Lacoste Touche of Pink.
Chanel Coco madamoiselleKızlar, merak ettim. Sizce 20'li yaşlarda genç bir kadına yakışan en güzel parfüm hangisi? Fiyat aralığı kriteri yok, sadece meraktan soruyorum.