Tüp Bebek Merkezleri Genart tüp bebek merkezi

umutolsun

umudum yine geride kaldı
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
2.465
477
35
Genart tüp bebek merkezi hakkinda arastirma yapiyorum ama dogru duzgun bir sey bulamadim tecrubeleriniz paylasirmisiniz kafamiz cok karisik

Asla tavsiye etmem. Çok ilgisizler. Benim Bence labratuvar olarakta zayıflar. Benim özel doktorum orayı kullandı. Ama çok pişmanlık yaşadım. Boşa zaman kaybettim.

Asla tavsiye etmem. Çok ilgisizler. Benim Bence labratuvar olarakta zayıflar. Benim özel doktorum orayı kullandı. Ama çok pişmanlık yaşadım. Boşa zaman kaybettim.
Özel calisipta başka merkezleri kullanan doktorlarin ücreti daha mı fazla oluyor? Tüp bebek veya aşılama icin

Özel calisipta başka merkezleri kullanan doktorlarin ücreti daha mı fazla oluyor? Tüp bebek veya aşılama icin
Benim doktorum babamın arkadaşı olduğu için benden muayene ücreti almıyordu.
Her doktor bir klinik/hastane bünyesinde çalışmıyor. Ama şahsen ben dize tüp bebek merkezinde tedavi görmenizi öneririm.

Benim doktorum babamın arkadaşı olduğu için benden muayene ücreti almıyordu.
Her doktor bir klinik/hastane bünyesinde çalışmıyor. Ama şahsen ben dize tüp bebek merkezinde tedavi görmenizi öneririm.
Doğum yapmışsınız sanırım:) nerde olumlu sonuç aldınız?

Evet 2 ay önce Allah’ıma şükürler olsun kızım oldu. Ben 5. Tüp bebek tedavimde Antalya Ivf’te Murat Berkanoğlu’nda pozitifi gördüm. Rabbim isteyen, uğraşan herkese nasip eder inşAllah.
Hayirli olsun bebeginiz siz ne zaman denediniz genartta ne gibi seyler yasadiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…