Sizdemi orayi dusunuyordunuz neden icinize sinmediBen telefonda konuştum çok içime sinmedi ya neden bilmem
Ben aşılama için aramıştım da tüp bebek için bir şey diyemem tabiSizdemi orayi dusunuyordunuz neden icinize sinmedi
Sadece telefondami gorustunuz asilama icin ne dedilerBen aşılama için aramıştım da tüp bebek için bir şey diyemem tabi
Evet, fiyat sordum 3900 du sanirimSadece telefondami gorustunuz asilama icin ne dediler
Özel calisipta başka merkezleri kullanan doktorlarin ücreti daha mı fazla oluyor? Tüp bebek veya aşılama icinAsla tavsiye etmem. Çok ilgisizler. Benim Bence labratuvar olarakta zayıflar. Benim özel doktorum orayı kullandı. Ama çok pişmanlık yaşadım. Boşa zaman kaybettim.
Benim doktorum babamın arkadaşı olduğu için benden muayene ücreti almıyordu.Özel calisipta başka merkezleri kullanan doktorlarin ücreti daha mı fazla oluyor? Tüp bebek veya aşılama icin
Doğum yapmışsınız sanırım:) nerde olumlu sonuç aldınız?Benim doktorum babamın arkadaşı olduğu için benden muayene ücreti almıyordu.
Her doktor bir klinik/hastane bünyesinde çalışmıyor. Ama şahsen ben dize tüp bebek merkezinde tedavi görmenizi öneririm.
Evet 2 ay önce Allah’ıma şükürler olsun kızım oldu.Doğum yapmışsınız sanırım:) nerde olumlu sonuç aldınız?
Hayirli olsun bebeginiz siz ne zaman denediniz genartta ne gibi seyler yasadinizEvet 2 ay önce Allah’ıma şükürler olsun kızım oldu.Ben 5. Tüp bebek tedavimde Antalya Ivf’te Murat Berkanoğlu’nda pozitifi gördüm. Rabbim isteyen, uğraşan herkese nasip eder inşAllah.
Bence biraz savsak bir yer. Çok detaylı bir program yapmadılar. Labratuvarları da hakkında da kafamda soru işaretleri oldu.Hayirli olsun bebeginiz siz ne zaman denediniz genartta ne gibi seyler yasadiniz