- 28 Temmuz 2015
- 30
- 4
- 39
-
- Konu Sahibi elaa_deniz
2013te orda yaptım,imsi yoktu.hiç memnun değilim,ondan sonra yaptığım her yer daha iyiydi.Merhaba arkadaşlar Eylül Ayında Ankara genart tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Erkek infertilitesi Yüzünden 3 Yıldır çocuğumuz olmuyor. Negatif aşılama ve tüp bebek deneyimimiz var.eşim sperm dna hasarı 41. Sperm değerleri iyi ama morfoloji 3 .. 3. Tüp benek deneyimim olacak ve iyi merkez Olmasını istiyorum. Ankara genartta tedavi olan var mıdır? Imsi Tekniği var mıdır? Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
Teşekkür ederim cevabın için. Erkek infertilitesine Yönelik imsi tekniğini konusunda başarılı bir tüp bebek merkezi arıyorum.ankara ya da istanbul da2013te orda yaptım,imsi yoktu.hiç memnun değilim,ondan sonra yaptığım her yer daha iyiydi.
istanbul şişli memorialı öneriyorlar.tek tek ilgileniyor ayrı tedavi planlıyorlarmış.Teşekkür ederim cevabın için. Erkek infertilitesine Yönelik imsi tekniğini konusunda başarılı bir tüp bebek merkezi arıyorum.ankara ya da istanbul da
Teşekkürler, bir kaç kişiden daha duydum bu merkezi. Karar veremiyoruz.istanbul şişli memorialı öneriyorlar.tek tek ilgileniyor ayrı tedavi planlıyorlarmış.
genartta imsi yok ama labaratuvarı ve ekibi iyi ben mennun kalmıştım..gerçi ben olumlu sonuç alamadım ama şunu sölüyümki 4 ncü tedavim orda olmuştu ve ilk defa 5nci gün emriyom orda olmuştu ..demekki labaratuvar önemliymiş o zaman anlamıştım....allah yardımcın olsunMerhaba arkadaşlar Eylül Ayında Ankara genart tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Erkek infertilitesi Yüzünden 3 Yıldır çocuğumuz olmuyor. Negatif aşılama ve tüp bebek deneyimimiz var.eşim sperm dna hasarı 41. Sperm değerleri iyi ama morfoloji 3 .. 3. Tüp benek deneyimim olacak ve iyi merkez Olmasını istiyorum. Ankara genartta tedavi olan var mıdır? Imsi Tekniği var mıdır? Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
Mrb kelebekk47 kontrol dna hasar testi yaptıracağız.3 ay oldu tedaviye başlayalı Kaan hocada.doğal yolla bekliyoruz ama olmuyor .bende tüp bebek merkezi araştırıyorum. Ekim gibi düşünüyoruz zatenE elaa_deniz niye Sperm dna hasarını düşürmeye çalışmıyorsunuz önce? Sağlıklı Sperm olmayınca biraz zor tutması.
Ben ankara hrs tüp bebek merkezinde yaptırdım. Doktorum Tarık aksu
Mrb kelebekk47 kontrol dna hasar testi yaptıracağız.3 ay oldu tedaviye başlayalı Kaan hocada.doğal yolla bekliyoruz ama olmuyor .bende tüp bebek merkezi araştırıyorum. Ekim gibi düşünüyoruz zaten
Merhaba patikli Temmuz ayında transfer işlemim dahil bütün işlemlerim Genartta yapıldı ve sonuç pozitif. Ekip çok güzel çok sıcaklar tavsiye ederim. Rabbim en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlere de nasip etsin