• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gen Testi Pıhtılaşma Kimyasal Gebelik

CADlMAKi

İşimiz Allah’a kalmışsa, olmuş bil.🌸
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2020
457
304
23
Kızlar yeniden merhaba..💕 ilk gebeliğim 5. İkinci gebeliğim 7. haftasında(geç döllenmeden dolayı rahimdeki kalınlaşmam 5. haftadaydı) kimyasaldan dolayı sonlanmış oldu..

Gen testimde iki genimde mutasyon heterozigot çıktı.:KK17:Henüz doktora gidemedim malum virüsten dolayı çıkılmıyor.. benim kimyasal yaşama sebebim bu genlerden dolayı pıhtılaşmam olduğu için olabilir mi?
Bu konuda benzer hikayesi veya bilgisi olanlar paylaşabilir mi? Corasprin ve iğne mi kullanmam gerekir düşük ya da kimyasal yaşamamam için.. elbet doktor bana bunu söyleyecektir ancak benzer durumda olduğumuz arkadaşlarım varsa burada paylaşalım mı.. hem birbirimize destek olmuş oluruz.. hamile kalmam çok şükür sorunsuz oluyorken böyle kayıplar yaşamak çok üzüyor ve bir an önce çözümüne ulaşmak istiyorum Allah’ın izniyle.. :KK200:

Son düzenleme:
tatlım kımyasal gebelık daha kese gorunmeden 4. haftada falan dusmesıne dıyolar. sen bos gebelıgı mı kımyasal gebelık dıyosun 7. haftada?

tatlım kımyasal gebelık daha kese gorunmeden 4. haftada falan dusmesıne dıyolar. sen bos gebelıgı mı kımyasal gebelık dıyosun 7. haftada?
Kese görünmedi ultrasonda geç döllenmeden dolayı kimyasal gebelik dedi doktor eğer kanamam olmasaydı değerlerim düşmeseydi dış gebelikten şüphe edecekti iğne vurulacaktım çok şükür gerek kalmadı..

Kese görünmedi ultrasonda geç döllenmeden dolayı kimyasal gebelik dedi doktor eğer kanamam olmasaydı değerlerim düşmeseydi dış gebelikten şüphe edecekti iğne vurulacaktım çok şükür gerek kalmadı..
Merhaba canim.senin degerin en cok kac olmusdu.bende de kan 745 olmus ama kese yok.doktorum dis ya da kimyasal ola bilir dedi.kanamam da var

Merhaba .. uzun zaman olmuş ama son durumunuzu merak ettim hamile kalabildiniz mi inşallah güzel şeyler olmuştur

Back