• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gemerek

Seyocum

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2019
64
121
13
selam hanımlar. aranızda sivas gemerekte yaşayan veya gemerekli olan var mı acaba? tayin dolayısıyla oraya gidicem önden bilgilenmek istedim :)

selam hanımlar. aranızda sivas gemerekte yaşayan veya gemerekli olan var mı acaba? tayin dolayısıyla oraya gidicem önden bilgilenmek istedim :)
Yanlış yere konu açmışsınız, ceza alırsınız. Ayrıca insanlar burada kendilerini saklıyor. Öyle küçük bir bölgede kim yaşadığını ilan eder ki. Özelden mesaj atan olursa bilemem ama konunun yeri burası değil. Mune Mune

Kucuk bı ılce buyuk bıyerden gelıyorsanız baya kucuk bı ılce tek bu bılgım var aynı sıvas gıbıdır ınsanlarıda yasam tarzıda

Yanlış yere konu açmışsınız, ceza alırsınız. Ayrıca insanlar burada kendilerini saklıyor. Öyle küçük bir bölgede kim yaşadığını ilan eder ki. Özelden mesaj atan olursa bilemem ama konunun yeri burası değil. Mune Mune
Kusura bakmayın bu konuda bilgim yoktu gizlilik açısından doğru söylüyorsunuz. Teşekkürler

Hanımefendi konuda herhangi bir dertten mi bahsetmişim? Hastalıklardan tutun, eltisinin ayakkabısına kadar konuşulan yerde benim hayatımın yönünü değiştiren bir konuda fikir sormam yardım istemem neden size sıkıntı verdi? Yanlış yere konu açmışım bilmiyordum. Size ne oluyor

Back
X