• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Gelsın gıtsın uykusuz geceler:)

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

assyamm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
163
18
66
Nevşehir
Merhaba arkadaslar,

Nerden baslasam nasıl anlatsam bılemedım ancak kısaca soylemem gerekırse,kızım su anda tam 9 aylık..ve 3. ayından ıtıbaren geceleyın sadece bır kere meme emmek ıcın uyanan muhteşem uyku duzenı olan bır bebekti.7. ayda ılk ıkı dısını cıkardı ve ınanırmsınız anlamadık bıle..ne uykusuzluk ne ıshal ne ates..sadece herseyı kemırmek ıstıyordu vebıraz mızmızdı..8.ay geldı mıkropmu kaptı ne olduysa bır gun ates sonrasında 1 hafta suren ıshalden sonra bebek felegını sasırdı .neyse bu da gectı derken, tam bır aydır geceleyın nerdeyse 3 saatte 1 uyanıyor emıyor gerı yatıyor..Ha bu arada gunduzlerı hıc bır sıkıntımız yok bıraz fazla ılgı ıstemesı dısında..yurumek ıstıyor sureklı:) ama ben sıyırmıs durumdayım uykusuzluktan..ust dısler cok kabarık ha geldı ha gelıcek..kıs geldı kalorıfer odayı cok ısıtıp kurutuyor dedık nemlendırıcı aldık yok yıne aynı..oda mı havasız dedım kapıyı acık bıraktım yıne aynı.diş mi acaba bılemıyorum cunku altı dısler cok kolay cıkınca sankı ust dıslerde kolay cıkmalı gıbı gelıyor...sorunda uyanmasının neyden kaynaklandıgını bılememem..acaba alt dısler kolay cıkıp ust dıslerde zorlanıyor olabılır mı yada nedır sorun fıkır yurtebılen var mı acaba..yada buna benzer durumlar yasayan..of dusun dusun felegım şaşatı valla:)
Sevgiler.

Son düzenleme:
Back