Gebeliğe Hazırlık Gelmeyen adet ve negatif testler 😔😔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Esraa23

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2020
105
43
13
30
Kızlar umudum yok artık 2 senelik evliyiz ben pkoluyum bu ay adetim 11 gün gecti testler negatif sizce neden olabilir artık.hamilelige karşı hiç umudum yok

Canim doktora git bence kotu bisey yoktur. Bir test yaptirir ultrasona girersin neden oldugunu anlarsin.

Benim adetim düzenli ama bu ay bende 5 gün geciktim kan tahlili negatif yarın doktora çıkıcam

Benim adetim düzenli ama bu ay bende 5 gün geciktim kan tahlili negatif yarın doktora çıkıcam
Canım benimde gecikti tam 6 gün oldu ne bir belirti var ne başka bişey adet gelmeden bir gün önce başım agrir kasıklarım ağrır bu sefer öyle biseyde yok sadece çok halsizim birde nefes darlığı test yaptım idrar ama sonuç negatif bir kaç gün daha bekleyip eğer gelmezse doktora gitmeyi düşünüyorum birde damagimda pütürlü bir şey var değişik bir şey anlam veremedim bir türlü kafam çok karışık

Kızlar umudum yok artık 2 senelik evliyiz ben pkoluyum bu ay adetim 11 gün gecti testler negatif sizce neden olabilir artık.hamilelige karşı hiç umudum yok
Olumsuz düşünceyi kafandan at pkolu olupta hamile kalan var hepsinin sebebi gerçekten psikolojik önce bir kadın doğumcudan randevu alın sonra gebelik planlayın herşey gönlünce olsun canım

Evet canım seninle benim konumda konuşmuştuk ben bu sabah adet oldum randevum var bugün gidicem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…