• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gellinliğin altı ve üstü ayrı ayrı mı dikiliyor?

hayda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
408
14
118
Ankara
Kızlar gelinliğin altı ve üstü ayrı ayrı mı dikiliyor_

Cumartesi provaya gittim, üst kısmı bitmişti. Kafama takıldı hep böylemi dikiliyor gelinlikler. Pronovias alcanar modeline yakın bi model diktiriyorum. İçime kurt düştü, ya dikiş yerinden belli olursa:(

meraba cnm evet genelde gelinlikler iki parca oluyo kullanımı ve giyimi daha rahat oluyo en azından üst kısmını dügünden sonra başka kıyafetle kombinleye bilirsin.

meraba cnm evet genelde gelinlikler iki parca oluyo kullanımı ve giyimi daha rahat oluyo en azından üst kısmını dügünden sonra başka kıyafetle kombinleye bilirsin.

bende gelinliğimi diktirmiştim modacı ilk olarak altı üstü ayrı yapıyor ama sana soruyor nasıl istersin diye modacımın bana tavsiyesi bir olmasıydı çünkü daha düzgün duruyomuş daha oturuyormuş üzerine eger istersen düğünden sonra ne zaman istersen gel gben ayrırım dedi. tek parça yaptırdım bende

evet düzgun duruyor benim kabarık 3 top kumaştan oluşan kuyrugum vardı mendil etek gibi düşün kuyrugu... o nedenle aşşagı dogru cekiyordu çok azda olsa
( belkide 2 parca yapsaydım kuyrugum sadece etegimi cekecekti, cirkin bir görüntü vermem mümkün olurdu)

daha sonra 2 parça haline getirirsin başka bir şekilde kullanmak için.

İki parça gelinlikler 6-7 yıldan beridir neredeyse hiç dikilmiyor. Gelinlikçilerde %99,9 tek parçalı gelinlikler var. Gelen cevaplara şaşırdım açıkçası...

Evet bende buna şaşırdım zaten. Yani merak ettiğim gelinlik dikilirken bir bütün halindemi dikiliyor, ama bu imkansız sanırım, çünkü alt kısım tül üst kısım saten üstüne dantel gibi bişey. Yani önce iki parça dikip sonra birleştirilecektir değil mi?

simdi butun bır gelınlık dıkılıyorsa eger kı benım gelınlıgım oyleydı butundu once provaya gıttıgınızde butun bır beyaz saten gıbı bır sey den butun bır gelınlık gıbı bır uzun butun bır parcadan prova yapıyorlar ayrı ayrı degıl yanı benımkı oyleydı

gelinlikler üst ve alt ayrı ayrı çalışılır modele göre değişir en son birleştirilip üstünde oynama yapılır bu işte çalışmış biri olarak yazıyorum

Back